Connect with us

Revistateo.ro

Stil de viata

Vedete care arata perfect si fara machiaj. Cindy Crawford a descoperit fantana tineretii

Cateva vedete au renuntat la machiaj pentru a le dezvalui fanilor o noua postura a lor, cand nu sunt in bliturile paparazzilor.

In ziua in care a implinit 44 de ani, Gwyneth Palthrow le-a facut fanilor sai o mare surpriza. Actrita si-a dezvaluit chipul fara pic de machiaj.

Actrita i-a incantat pe cei care ii urmaresc activitatea cu o imagine fara machiaj si cu un mesaj pentru ei:

“Fara machiaj pentru cea de-a 44-a aniversare, imbratisand trecutul si viitorul. Multumesc  pentru dragostea voastra”, a scris Gwyneth Paltrow pe pagina sa de socializare, iar divortul de Chris Martin pare sa ii priasca din plin, caci straluceste.

Nu este singura vedeta care face acest lucru, iar in ultimii ani, din ce in ce mai multe celebritati au fost surprinse de catre paparazzii fara machiaj.

Daca unele vedete arata spectaculos fara machiaj, exista si vedete care i-au dezamagit pe fani cu aspectul imbatranit inainte de vreme.

Sora cea mai mica a lui Kim Kardashian, Kylie Jenner, le-a dezvaluit prietenilor o fotografie adorabila cu ea, in timp ce sta in pat. Fara machiaj, ea le-a dezvaluit pistruii pe care ii are, pe care multi ii considera un semn extrem de atractiv.

Kylie Jenner / foto: Instagram Dupa ce a avut ani intregi probleme cu acneea, Cameron Diaz a reusit sa o invinga, iar acum obisnuieste sa iasa mereu in oras fara machiaj si cu zambetul pe buze. Si imaginile de pe pagina sa de socializare o dovedesc din plin.

screen-shot-2016-03-31-at-115542-am

Lady Gaga este o prezenta excentrica inca de la aparitie, iar atunci cand a implinit 30 de ani a vrut sa fie naturala, asa ca a renuntat la culorile puternice pe care le foloseste. Artista a postat fotografia in care tine un tort in mana.

Lady Gaga / foto: Instagram

Lady Gaga / foto: Instagram

Cindy Crawford arata fabulos la 50 de ani, iar acest lucru se vede cu ochiul liber. Vedeta a impartasit cu fanii o imagine in care fostul fotomodel pare ca a gasit fantana tineretii vesnice.

Cindy Crawford

Si Salma Hayek arata fabulos fara fond de ten, iar la fel ca si Cindy Crawford, tenul sau este impecabil la 49 de ani.

Salma Hayek

 

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top