Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

Vedete care si-au prevazut MOARTEA. Iata ce le spuneau apropiatilor

Intotdeauna este tragic cand mor anumite vedete, mai ales daca acestea aveau fani pe intreg mapamondul. Este o pierdere atat pentru domeniul in care activau, cat si pentru oamenii care apreciau munca acestora. Mai trist este, insa, cand starurile au presimtiri si stiu ca li se aropie sfarsitul. Iata cateva dintre aceste celebritati.

Amy Winehouse
Bine cunoscuta pentru machiajul excentric si atitudinea rebela, Amy Winehouse mai era vestita si pentru dependenta de alcool si droguri. Fanii au sustinut-o pana in ultimul moment, desi artista le-a spus in repetate randuri ca nu mai avea mult de trait. Aceasta a decedat pe 23 iulie 2011 in urma unei come alcoolice, la varsta de 27 de ani.

Michael Jackson
Cu cateva luni inainte sa moara, sora lui Michael Jackson, Latoya Jackson, a declarat ca Michael i-ar fi marturisit ca are un presentiment rau si ca era sigur ca cineva dorea sa il omoare. Regel muzicii pop avea o stare de sanatate destul de precara, reusind sa fie activ doar cu ajutorul pastilelor. Doctorul sau, Dr. Murray i-a prescris acestuia o doza fata de pastile, care l-a ucis pe artist pe 25 iunie 2009.

Lisa Lopes
Cantareata de Hip-Hop a murit intr-un accident de masina, dupa ce a incercat sa evite un camion si a virat la stanga. Cu cateva zile inainte de eveniment, artista le spunea parintilor ca un spirit rau o urmareste si vrea sa o ia cu el, oriunde ar insemna asta. A inceput sa aiba aceasta presimtite dupa ce a omorat, accidental, un baietel. dand cu masina peste el.

CITESTE SI: Sfaturi de machiaj de la Hollywood: Ce fac vedetele pentru a avea pometi perfecti

CITESTE SI: ESTI GRASA! Cum au raspuns 5 vedete la aceasta remarca

Tupac
Trecutul de baiat rau l-a ajuns din urma pe Tupac, iar acesta a stiut intotdeauna acest lucru, fiind cu ochii in patru de fiecare data cand iesea pe strada. Unii apropiati ai artistului au declarat ca Tupac banuia ca Notorious B.I.G. ar vrea sa ii faca rau, iar presimtirea s-a adeverit cand un cunoscut de-al acestuia l-a impuscat mortal pe Tupac. A murit la varsta de 25 ani.

Bob Marley
Artistul reggae a avut intotdeauna o abilitate de a prezice viitorul si a stiut ca va inceta din viata la 36 de ani. Asta le spunea intotdeauna apropiatilor. Bob Marley a murit de melanom, cancer al pielii, care s-a extins la creier, plamani si stomac.

Sursa foto: Shutterstock

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top