Connect with us

Revistateo.ro

Vedete de 40 de ani care arată de 20

Inedit

Vedete de 40 de ani care arată de 20

Vedete de 40 de ani care arată de 20.

Cu un corp tonifiat ca al lor, cine ar mai vrea să se ferească de obiectivul aparatului de fotografiat? Elle Macpherson spre exemplu are 50 de ani, dar poate stârni invidia oricărei femei prin aspectul său fizic. Nu degeaba este poreclită „The Body” – „Corpul”.

sursa foto commons.wikimedia.org

sursa foto commons.wikimedia.org

Pamela Anderson este şi ea considerată un etalon al frumuseţii veşnice. Chiar dacă este mama a doi copii și a trecut prin mai multe situaţii deloc plăcute, acestea nu par a se fi imprimat pe corpul celebrei actriţe din „Baywatch”.

sursa foto pagesix.com

sursa foto pagesix.com

O altă divă de la Hollywood care nu se sfieşte să se afişeze în ţinute mulate ori costume de baie este Salma Hayek, care la 48 de ani arată senzaţional.

sursa foto herbrasize.com

sursa foto herbrasize.com

CITESTE SI: Bucle perfecte în doar 5 minute

Jada Pinkett Smith, soţia lui Will Smith întoarce privirile tuturor chiar şi la 43 de ani şi în ciuda zvonurilor că cei doi ar divorţa, se pare că se înțeleg mai bine ca niciodată. Până la urmă cine ar renunţa la o femeie care arată ca ea?

sursa foto nydailynews.com

sursa foto nydailynews.com

Mai este cazul să spunem ceva despre frumoasa nemțoaică Heidi Klum? La cei 41 de ani ar putea câștiga orice concurs de frumuseţe, semn că fostul manechin ştie să aibă grijă de trupul ei chiar şi după patru sarcini.

sursa foto foxnews.com

sursa foto foxnews.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top