Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

VEDETE IN PUSCARIE. Stiai ca aceste staruri au incalcat legea?

VEDETE IN PUSCARIE. Sunt persoane celebre, au publicul la picioare, insa putina lume stie ca au calcat stramb. Iata lista catorva vedete care au ajuns in puscarie din varii motive.

Unele au condus masina cu o viteza prea mare (si sub influenta alcoolului sau a drogurilor), altele au luat stupefiante in spatii publice sau pur si simplu s-au remarcat prin violenta.

Potrivit unui raport al Institutului National de combatere a Abuzului de Droguri din Statele Unite ale Americii, consumul drogurilor (chiar si cele usoare, precum marijuana) este periculos mai ales daca te afli la volan.

Soferii sunt incapabili sa calculeze cu exactitate distanta pe care trebuie sa o parcurga si timpul, iar privirea li se incetoseaza treptat, sustin medicii.

Vedete in puscarie:

1. AL PACINO (FOTO ARTICOL)

Celebrul actor este recunoscut pentru rebeliunea sa din tinerete. Acesta a fost prins cand inca nu era foarte celebru cu posesie ilegala de arme si cu prea multi kilometri la bord.

CITESTE SI: Stiai ca Teo Trandafir este profesoara, iar Andreea Marin a terminat informatica? Vezi ce meserii au VEDETELE noastre, de fapt

CITESTE SI: PERICOL in mesagerie! Hotii care fura identitatea vedetelor si banii oamenilor buni. Teo: „N-am sa vin la tine NICIODATA sa iti cer bani. Daca se intampla asta, cineva mi-a furat identitatea ca sa iti fure tie banii!”

2. JUSTIN BIEBER

Cantaretul canadian a stat putin la racoare din cauza unei dispute care s-a lasat cu pumni si picioare. Acesta a fost prins, ca orice vedeta ‘care se respecta’ conducand cu viteza ilegala.

3. MEL GIBSON

Acesta a fost prins in urma cu ceva timp langa Malibu, California, beat la volan. Intrucat legea americana este aspra cu soferii bauti, a stat si in puscarie.

4. HUGH GRANT

Idolul multor femei, Hugh Grant a fost trimis in celula pentru ca a agresat un fotograf ce il urmarea peste tot. In plus, a intrat in vizorul autoritatilor si din cauza faptului ca a intretinut relatii sexuale in public.

5. MARYLIN MANSON

Celebrul rocker a fost arestat in Detroit dupa ce a scuipat un agent de paza, iar apoi l-a imbrancit calcandu-l in picioare.

6. MICHELLE RODRIGUEZ

Actrita cunoscuta din „Fast and Furious” sau „Avatar” a facut 6 luni de inchisoare pentru ca a condus masina sub influenta alcoolului.

7. BRUNO MARS

Cine ar fi crezut ca cel mai cumintel (aparent) cantaret din America ar fi ajuns pe mana autoritatilor? Acesta a fost prins cu posesie de cocaina.

Sursa foto: HEPTA

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top