Connect with us

Revistateo.ro

Vedetele care au devenit mămici la tinerețe

Stil de viata

Vedetele care au devenit mămici la tinerețe

Nu este ușor să fii mamă tânără, și asta o știu cel mai bine femeile care își asumă responsabilitatea la vârsta la care multe domnișoare abia încep să își facă planuri de viață. Este și cazul următoarelor patru vedete.

NATALIA VODIANOVA (foto articol)
Natalia este cunoscută pentru frumusețea ei inegalabilă, fiind fotomodel și la care mai adăugăm că este și rusoaică. Aceasta s-a născut într-o familie săracă din Rusia și la numai 19 ani a făcut deja primul copil cu un aristocrat din Marea Britanie. Natalia a devenit faimoasă în momentul în care, la câteva săptămâni după naștere a deschis prezentarea Yves Saint Laurent, însă nicio clipă nu s-a gândit să-și neglijeze copilul.

Natalia împreună cu unul din cei doi copii, pentru revista Vogue

SOFIA VERGARA
Sofia trăiește cea mai bună etapă a vieții sale, întrucât este cea mai bine plătită actriță de televiziune din Statele Unite, fiind premiată pentru rolul ei din „Modern family”, desemnat serialul anului. În plus de asta, îl are ca partener de viață pe frumosul Joe Manganiello. Sofia are un singur copil, un băiat, pe care l-a adus pe lume la 20 de ani.

Băiatul Sofiei Vergara a moștenit gena frumuseții de la mama sa

REESE WITHERSPOON
Are trei copii care o fac mândră în fiecare zi. Primul copil, o fetiță care îi seamănă leit, a venit pe lume când actrița avea 23 de ani și era soția lui Ryan Philippe.

Reese împreună cu noul ei iubit și copiii

HILLARY DUFF
Puțină lume știe (în afară de fani) că Hillary Duff este mămică. La 24 de ani l-a născut pe Luca Cruz, copil pe care l-a făcut împreună cu un jucător celebru de hockey din Canada, Mike Comrie. Vedeta este atât de încântată de Luca încât îl fotografiază non-stop.

Hillary Duff, o mămică împlinită

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top