Connect with us

Revistateo.ro

Vedetele Târgului de jucării de la Hong Kong

Inedit

Vedetele Târgului de jucării de la Hong Kong

Vedetele Târgului de jucării de la Hong Kong au atras şi anul acesta numeroşi vizitatori. Printre inovaţiile prezentate se află un dispozitiv modern care îi ajută pe cei mici să înveţe literele. Cu ajutorul unor elemente 3D, jocul-alfabet le permite astfel copiilor să potrivească literele de pe cartoane cu pozele care apar pe o tabletă.

Până şi cele mai tradiţionale jucării încep să se transforme în unele inteligente, cum este cazul unui ursuleţ de pluş, care, după ce-i scanezi codul, îţi va trimite un mesaj secret direct pe telefon.

“La nivel global sunt de actualitate discuţiile despre tehnologie şi inovaţie. Cumpărătorii vor ceva nou. Ei caută tehnologie care poate fi integrată în lucrurile tradiţionale”, a declarat Sophia Chong, reprezentanta unui producător de jucării.

Atenţia vizitatorilor de la faimosul tărg de jucării a mai fost atrasă şi de o dronă, dotată cu ecran 4K ultra HD şi cu dublă comandă. În aceste condiţii, pilotul se poate concentra la navigaţie, iar cameramanul la ceeea ce are de filmat.

“4K este o tehnologie de top, tehnologia 4K este de patru ori mai bună decât televizoarele HD, SD pe care le avem acasă. Am pus un ecran la fel de bun ca la cinematograf, ceea ce este minunat”spune Lou Ming, director Windrider RSB, compania care a pus la cale această invenţie.

Cu siguranţă aţi avut prin preajmă când eraţi mici o maşină în miniatură. Ei bine, nici acestea nu mai sunt cum erau odată. Acum vin echipate cu GPS, senzori de parcare şi cu baterii cu o autonomie de cateva ore.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top