Connect with us

Revistateo.ro

Astro-FUN

Vei avea bani de sarbatori? Cum stai cu bugetul in luna decembrie, in functie de zodie

Pestii si Scorpionii se bucura de o luna extrem de imbelsugata din punct de vedere financiar. S-ar putea spune ca bucuriile nu vor veni neaparat pe cale monetara, ci in alt mod. Vezi cum stai cu banii in luna decembrie, in functie de zodie.

Pestii si Scorpionii vor avea o luna extrem de buna din punct de vedere material. Nu se vor scalda in bani neaparat ci vor beneficia de o serie de cadouri, posibile carduri de cumparaturi sau vouchere.

Cum stai cu bugetul in luna decembrie, in functie de zodie. Cei care vor numara banii in mana si nu vor face neaparat cumparaturi in mod electronic sunt Sagetatorii. Acestia beneficiaza de anumite economii, redescoperite dupa cateva luni.

Racii isi stabilesc prioritatile in luna decembrie in functie de situatia financiara. Nu va fi una roz, dar nici nu se vor plange de bani. Lucrurile vor fi sub control.

Taurii si Fecioarele vor tinde sa faca excese, profitand de ideea ca decembrie e luna cadourilor. Acesti nativi trebuie sa se gandeasca ca exista lucruri mai importante decat rasfatarea personala prin tot felul de cadouri scumpe.

Gemenii se vor plange toata lunea de aspectul financiar, desi nu vor avea niciun motiv de ingrijorare. De cealalta parte, Leii au toate sansele sa calatoreasca.

Pentru multi dintre Lei e posibil sa fie primele sarbatori petrecute in afarea granitelor tarii. Un prieten sau o ruda indepartata le va face o propunere greu de refuzat.

Varsatorii vor sta bine cu banii, mai ales in a doua parte a lunii. Acestia vor beneficia de bonusuri in urma muncii prestate. Angajatorii vor fi multumiti de Varsatori si s-ar putea sa le propuna chiar o avansare.

Cum stai cu bugetul in luna decembrie, in functie de zodie. Capricornii vor sta prost cu banii luna viitoare si asta pentru ca nu au stiut sa adune in ultima perioada. Momentele dificile vor fi mai ales la inceputul lunii, urmand ca pe final lucrurile sa intre in normal.

Balantele si Berbecii, de cealalta parte, vor iesi cu bine din perioada urmatoare din punct de vedere financiar. Inceputul lunii necesita strangerea curelei pentru aceste semne zodiacale.

Balantele vor fi ceva mai norocoase intrucat se bucura de cadouri din partea prietenilor, iar Berbecii, in schimb, vor fi nevoiti sa faca mai multe reduceri din cauza unor indatoriri nerespectate la timp.

Sursa foto: Shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top