Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop

Mâine, Venus în Scorpion, în sextil cu Saturn în Capricorn

Venus se află în zodia Scorpionului din toamna aceasta și va fi în sextil cu planeta Saturn poziționată în sectorul Capricornului pe 16 decembrie.

Există 5 aspecte principale în astrologie: conjuncția, cuadratura, sextilul, trigonul și opoziția și acestea se referă la distanța (orbul) dintre stele și planeta.

Astfel că, Venus va fi la o distanță de 60 de grade de Saturn, iar acest fenomen, această mișcare produce efecte deja.

Venus este planeta iubirii în astrologie și ne oferă întotdeauna motive de bucurie atunci când se află în zodia noastră. Saturn este planeta care vine cu dușurile reci, care ne poate împinge spre noi vicii, spre pericole, spre provocări uriașe.

Acest sextil va face ca majoritatea zodiilor să fie împărțite între sentimentele morale, iubire, afecțiune și vicii, temeri, reacții de revoltă ori chiar infracțiuni.

Zodiile care vor fi între ciocan și nicovală din acest punct de vedere sunt cele de apă și de aer. Nativii Gemeni, Vărsător, Balanță, Scorpion, Rac și Pești sunt în situația în care au de făcut alegeri cruciale astfel încât să împace instinctele animalice cu rațiunea.

Le va fi foarte greu, dar partea pozitivă este că acest fenomen nu va dura mai mult de 24 de ore, deci se recomandă o atitudine ceva mai temperată.

Celelalte 6 zodii, Taur, Fecioară, Capricorn, Leu, Berbec și Săgetător sunt în zona sigură cu excepția a două dintre ele: Pentru Fecioare și Capricorni anumite bătălii vor atinge cotele culminante abia de acum înainte.

Deci și pentru aceste zodii se recomandă multă, foarte multă prudență. Au numai de câștigat dacă nu (re)acționează sub niciun fel, ci privesc toată desfășurarea evenimentelor de pe margine.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top