Connect with us

Revistateo.ro

VERDICT IMPORTANT pentru CAPRICORNI. Citeste sfatul zilei de 4 martie 2016

Sfatul zilei

VERDICT IMPORTANT pentru CAPRICORNI. Citeste sfatul zilei de 4 martie 2016

Capricornii primesc un verdict important in legatura cu locul lor de munca. Citeste sfatul zilei de 4 martie 2016 pentru zodia ta.

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Daca vrei sa iti atingi scopurile fara sa iti para rau de lucrurile pe care nu le-ai observat pe parcursul ascensiunii tale, grabeste-te incet. Numarul norocos al zilei: 2.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Atunci cand te informezi, nu sunt suficiente doar 3 surse. Fereste-te de aceasta lege pentru ca te vei lovi azi de o situatie pentru care va trebui sa socotocesti mai mult decat iti imaginai. Numarul norocos al zilei: 6.

HOROSCOP MAYAS PRIMAVARA 2016. Ce aduce Magul Planetar Alb sau Jaguarul

Top 4 zodii cu noroc in dragoste in luna martie

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Primesti bani si asta te incanta foarte tare, mai ales ca ti-ai propus de mult sa petreci si sa te rupi de stresul de zi cu zi de la locul de munca. E timpul sa te ocupi si de tine. Numarul norocos al zilei: 5.

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Te trezesti ca esti inconjurat numai de oameni nepoliticosi. Toata lumea are chef de cearta. Toti sunt pusi pe raspunsuri taioase, care nu isi au locul. Fa tu diferenta si fii elegant. Numarul norocos al zilei: 1.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Iti place sa ai in preajma oameni cat mai diferiti, insa azi lucrurile se schimba radical. Ai nevoie de putin repaos pentru a intelege haosul. Numarul norocos al zilei: 7.

SFATUL ZILEI PENTRU FECIOARA

Schimba directia si indreapta-te catre domeniul in care simti ca te incadrezi cel mai bine. Nu mai face compromisuri doar de dragul fisei postului tau. Numarul norocos al zilei: 8.

Citeste sfatul zilei in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top