Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop

Veste DEMENTIALA pentru RACI! Citeste sfatul zilei pentru zodia ta!

Racii primesc astazi cea mai mare veste a saptamanii! Vezi ce iti rezerva astrele! Citeste sfatul zilei pentru zodia ta!

SFATUL ZILEI DIN 4 SEPTEMBRIE 2015:

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Cauti ajutor in toate partile dar uiti sa te uiti peste ideile proprii notate de curand. Ar fi mai bine sa scotocesti prin sertarul tau pentru a-ti reciti planurile. Uneori gasesti solutii si le abandonezi iar dupa aceea le cauti la altii. Numarul norocos al zilei: 4.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Azi e o zi minunata pentru tine. Oamenii cu care iei contact te vor inspira atat de tare incat vrei sa strigi in gura mare cat de fericit esti. Nu duci lipsa de imaginatie iar asta se vede mai ales la locul de munca. Continua sa inventezi si sa faci tot ce e mai nebunesc de dragul creativitatii. Numarul norocos al zilei: 13.

CITESTE SI: Ce spune ultima cifra din Codul Numeric Personal (CNP) DESPRE TINE!

CITESTE SI: ZODIACUL CHINEZESC, previziuni pentru TOAMNA 2015! Te bucuri sau suferi in acest sezon?

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Nu sta singur mai ales intr-o zi atat de apasatoare ca cea de azi. Totul decurge de minune la prima ora a diminetii insa pe parcursul zilei toata lumea va trage de tine si iti va cere socoteala pentru cele mai marunte lucruri. Numarul norocos al zilei: 25.

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Azi primesti o veste dementiala care iti poate schimba viata! Spune DA ofertei care ti se pune in fata deoarece este cel mai bun lucru care ti se putea intampla in ultimele luni. Fii constant in ideile tale si pune caramida peste caramida pentru indeplinirea visului tau. Numarul norocos al zilei: 37.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Du-te pana la capatul lumii daca simti ca acolo iti poti recupera dragostea! Aceasta aventura mai degraba spirituala, initiatica in tainele amorului te va redescoperi. Vei deveni un cu totul alt om dupa ce vei afla secretele iubirii, stiute si ascunse de toti cei care au patimit in dragoste. Numarul norocos al zilei: 18.

SFATUL ZILEI PENTRU FECIOARA

Nu pleca urechea la micile barfe din jurul tau, oricat de suculente ar fi acestea. Mergi pe principiul ca daca nu te bagi iti va fi mai bine, ceea ce asa este. Incearca sa pastrezi o relatie normala cu toata lumea si nu escalada emotiile in situatii inutile. Numarul norocos al zilei: 46.

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top