Connect with us

Revistateo.ro

Veste EXCELENTA pentru BALANTE. Citeste sfatul zilei de 11 martie 2016

Sfatul zilei

Veste EXCELENTA pentru BALANTE. Citeste sfatul zilei de 11 martie 2016

Balantele primesc o veste excelenta azi si sunt mai determinate ca oricand sa isi faca planuri. Citeste sfatul zilei de 11 martie 2016 pentru zodia ta!

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Nu ridica tonul la ceilalti daca ai impresia ca numai asa te vor asculta. Conteaza substanta argumentelor tale si nu decibelii tai. Numarul norocos al zilei: 3.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Azi esti tentat sa fentezi putin lucrurile. Te entuziasmeaza foarte tare un eveniment deja anuntat incat vrei sa scapi de toata corvoada hartogariilor ca sa iesi in sfarsit din mediul stresant in care te afli. Numarul norocos al zilei: 5.

Horoscop Mariana Cojocaru pe 3 luni – primele previziuni pentru primavara: „Urmeaza o perioada agitata”

MINERVA, profetie SOCANTA pentru luna mai a acestui an. OAMENII VOR IESI IN STRADA!

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Simti ca nu mai exista iesire dupa ce te-ai bazat pe anumite persoane. Iti amintesti de criticile primite din partea celorlalti in ultima vreme si le iei in considerare tot mai mult. Nu iti face singur ganduri negre. Numarul norocos al zilei: 8.

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Dragostea nu trebuie descrisa prin cuvinte, ci simtita si traita. Nu te mai justifica in fata partenerului si fa-ti planuri care sa corespunda cu nevoile tale launtrice. Numarul norocos al zilei: 6.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Daca ai inceput recent o afacere, presteaza cu mai multa atentie la actiunile tale viitoare. S-ar putea strecura anumite capcane pe ici, pe colo. Numarul norocos al zilei: 11.

SFATUL ZILEI PENTRU FECIOARA

Starea emotionala apasatoare nu trece nici azi. Nu dispera! Vei vedea ca la final ai numai de invatat din toate suferintele acumulate in ultima vreme. Numarul norocos al zilei: 7.

Citeste sfatul zilei in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top