Connect with us

Revistateo.ro

Veste NEPLĂCUTĂ pentru părinții lui Cristiano Ronaldo

Stiri

Veste NEPLĂCUTĂ pentru părinții lui Cristiano Ronaldo

Crăciunul îi unește pe cei apropiați la aceeași masă și creează o atmosferă de sărbătoare în casa fiecărei familii. Nu același lucru se va întâmpla însă și în casa familiei lui Cristiano Ronaldo, și asta pentru că fotbalistul portughez de la Real Madrid a luat o decizie care îi va mâhni teribil de mult pe părinții săi.

Întrebarea pe care ne-o putem pune fără să fim cârcotași este: ce se întâmplă între Cristiano Ronaldo și familia lui? Asta după ce LOC vorbește despre planurile de Crăciun ale jucătorului de la Real Madrid în care nu figurează niciun membru al familiei. Acest lucru atrage atenția tuturor deoarece Cristiano Ronaldo este cunoscut în primul rând ca un băiat foarte familial.

CITEȘTE ȘI: O CUNOSCUTĂ VEDETĂ A AFLAT CĂ ESTE ÎNSĂRCINATĂ ÎNAINTE DE CRĂCIUN

Numărul 7 al echipei Real Madrid va petrece sărbătorile de iarnă alături de iubita lui, Irina Shayk. Concret, cei doi vor călători în Dubai unde Ronaldo va petrece aproape o lună de miere cu modelul rus: din 23 decembrie și până pe 31 decembrie, în ziua Revelionului.

Ce este surprinzător la această informație e tocmai data la care Ronaldo a decis să rămână alături de iubita lui: 31 decembrie este ziua de naștere a mamei lui Cristiano Ronaldo, cu care jucătorul de fotbal are (sau a avut?) o relație foarte strânsă. În presa spaniolă au apărut adesea informații potrivit cărora relația dintre Irina Shayk și familia fotbalistului nu e tocmai cea mai strălucită de pe planetă, ba dimpotrivă. Însă, să fie o relație atât de complicată încât Ronaldo a ales-o pe Irina în locul familiei sale?

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top