Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

Veste tristă de la Familia Regală Britanică – s-a întâmplat în urmă cu scurt timp

Veste tristă din Marea Britanie! Regina Elisabeta a trecut prin emoții mari astăzi, într-o zi extrem de importantă pentru cetățenii Regatului.

Regina Elisabeta susține un discurs pentru țară la inaugurarea noului Parlament, în urma votului pe care britanicii l-au dat recent.

Din nefericire, Regina nu a putut fi însoțită de soțul ei, prințul Filip. Acesta a fost transportat de urgență la spital din cauza unei infecții grave.

Acesta a fost dus la Spitalul King Edward VII din Londra.

Poate te interesează și:

De ce nu își serbează Regina ziua la data la care s-a născut

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii este un izvor nesecat de informatii, de aventuri, de intamplari interesante. A fost protagonista mai multor aparitii controversate de-a lungul timpului, iar figura ei continua sa impuna respect, cu toate ca latura ei conservatoare nu e imbratisata de toti britanicii.

CITESTE SI: De ce poartă Regina Elisabeta geanta pe partea stângă. SECRETUL a ieșit la iveală

CITESTE SI: Regina Elisabeta, ÎN DOLIU DE ZIUA SA. Toată lumea vorbește despre asta. S-a întâmplat azi

Viata Reginei Elisabeta inca se scrie, iar ceea ce a trait pana acum merita pus pe marile ecrane. Stiati, de pilda, ca suverana nu isi serbeaza niciodata ziua de nastere la data la care s-a nascut? In urma cu 65 de ani, pe 6 februarie 1952, Elisabeta a II-a a fost proclamata Regina a Regatului Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord. Dupa un an, pe 2 iunie 1953, a fost incoronata in cadrul unei ceremonii impresionante la catedrala Westminster Abbey din Londra.

Desi s-a nascut pe 21 aprilie 1926, ziua Reginei are loc an de an pe 2 iunie, conform protocoalelor Casei Regale. Suverana este sarbatorita oficial prin ceremonia numita „Trooping the Colour” (Salutul culorilor).

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top