Connect with us

Revistateo.ro

Star

Veste tristă despre marele campion Leonard Doroftei: „Ajutați-mă!”

Leonard Doroftei trece printr-una dintre cele mai negre perioade ale vieți sale. Fostul mare campion la box vrea să facă pace cu Primăria din orașul său natal, după ce a fost anunțat că urmează să fie evacuat.

Leonard Doroftei, apel disperat

„Nu cer luna de pe cer! Îi rog pe cei care au putere de decizie în Ploiești să mă ajute. Să facem un contract pe un an de zile pentru un spațiu cât de mic în care să-mi continui activitatea. Măcar să-mi termin contractele cu furnizorii.

Am înțeles, nu se mai poate aici, dar ajutați-mă să nu mor de foame. Vă roagă Leonard Doroftei, cetățean de onoare al municipiului Ploiești!”, a spus Doroftei pentru Libertatea, pentru ca apoi să tragă o concluzie tristă: „Am o stradă și o sală de sport în Ploiești care-mi poartă numele, dar mor de foame! Am fost aruncat ca o măsea stricată!”

CITESTE SI: Cum arăta Anamaria Prodan înainte să fie vedetă. Zici că nu e ea!

Sportivul urmează să fie evacuat la finele acestei luni. Acesta a primit spațiul acum 11 ani și titlul de cetățean de onoare al orașului.

Se pare că blocul în care stă boxeurul are risc sesimic ridicat, fiind ștanțat cu bulină roșie. Asta, abia acum, pentru că Doroftei declară că ceilalți locatari nu au fost înștiințați de acest pericol.

Fostul mare sportiv a investit 200.000 de euro în afacere.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Star

To Top