Connect with us

Revistateo.ro

Internet

Veste tristă pentru fanii lui Cătălin Moroșanu. Vrea să renunțe la carieră

Cătălin Moroșanu i-a surprins pe fanii săi cu un mesaj neașteptat. Acesta intenționează să se retragă din sport și să înființeze o academie pentru a-i ajuta pe tinerii dornici să ajungă cineva în acest domeniu.

Cătălin Moroșanu vrea să se retragă

„Ne stim de la 16 ani. Ea avut 16 ani, eu, 17, amandoi eram virgini. Si acum suntem impreuna, ma bucur ca mi-a daruit o fetita: Natalis.

Nu a fost niciodata de acord cu faptul ca am ajuns celebru, pentru ca stie cat de multe sunt sacrificiile. Ea acum e medic stomatolog – imi doresc sa se realizeze.

Tot timpul ne-am impins unul pe altul. Respect femeia datorita a doua femei: mama si sotia mea. Visul meu: sa fac o academie a artelor martiale, sa vina toti copiii, sa crestem, sa schimbam destine. Templul artelor martiale.

CITEȘTE ȘI: Fosta soție a lui Andrei Gheorghe, mesaj tulburător: „Am vorbit cu o seară înainte”

Mirela Boureanu Vaida a făcut anunțul despre relația cu soțul ei

Gestul făcut de fosta soție a lui Andrei Gheorghe înainte ca jurnalistul să fie incinerat

Vreau sa mai lupt doi ani, ultimele patru meciuri vreau sa fie in Romania pentru fanii mei. Mai vreau sa facem un copil”, a declarat Cătălin Moroșanu la televizor.

Cătălin Moroșanu, supranumit și „Moartea din Carpați” este unul din cei mai buni kickboxeri din țara noastră, având la activ atât victorii naționale cât și internaționale.

În anul 2017 s-a remarcat cu un debut în forță în circuitul Glory din Chicago, SUA. Acesta l-a învins pe Maurice Green prin KO.

„Înainte de meci, când am văzut românii din tribune care scandau numele meu, îmi venea să plâng. Aşa de multe emoţii am avut, că în ring nu mi-a fost frică să iau KO, mi-a fost frică să nu pierd meciul!

A fost o presiune foarte mare, iar premierea a fost cea mai frumoasă din cariera mea”, a spus Cătălin Moroşanu vădit emoționat la acel meci.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Internet

To Top