Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop

Vești de la Mihai Voropchievici pentru zodiile Rac, Fecioară și Săgetător

Mihai Voropchievici are vești importante pentru trei nativi în mod special. Finalul acesta de săptămână le va aduce Racilor, Fecioarelor și Săgetătorilor câteva anunțuri importante.

Ce le rezervă astrele acestor trei zodii – Mihai Voropchievici

Racii trebuie să lase cu orice preț toate fricile deoparte, să se concentreze asupra aspectelor esențiale ale vieții, să facă tot posibilul să nu se mai teamă de orice fleac.

Au un final de săptămână de vis și primesc ceea ce își doresc. Trebuie să fie conștienți că tot ce e bun le este pus deoparte, că vor avea o perioadă și mai bună, că de abia acum se face lumină în viața lor.

Fecioarele pornesc în aventura vieții lor. Finalul acesta de săptămână îi prinde pe picior de plecare. Să-și facă bagajele pentru că vor avea parte de multe experiențe inedite.

Sâmbătă și duminică vor primi vești importante de la persoane apropiate, așa că numai de ei depinde cum vor evolua lucrurile de acum înainte.

CITESTE SI: Ce cumpene ai de trecut în luna martie, în funcție de zodie

Top 4 zodii care primăvara aceasta vor ajunge acolo unde își doresc

Horoscop de primăvară. În următoarele 3 luni, această zodie începe o nouă viață, dar iată ce se întâmplă cu restul nativilor!

Cât despre Săgetători, este săptămâna adevărului. Unele adevăruri le vor tulbura starea de spirit și îi vor determina să acționeze cu mai multă vehemență, să fie mai ambițioși.

Au de trecut prin tot felul de episoade dificile, prin tot felul de situații care mai de care mai complicate, însă toate acestea se vor finaliza cu ceva frumos, cu bine.

Așadar, Săgetătorii trebuie să extragă din adevărurile pe care le vor descoperi acele aspecte de care se pot folosi pentru a-și îmbunătăți existența. E musai să facă aceste eforturi, altfel vor avea de pierdut.

Citește horoscopul integral aici și pentru zodia ta!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top