Connect with us

Revistateo.ro

Un veteran ramas fara locuinta s-a urcat in masina unui necunoscut si a avut parte de surpriza vietii

Inedit

Un veteran ramas fara locuinta s-a urcat in masina unui necunoscut si a avut parte de surpriza vietii

Acest barbat a dat dovada de un altruism cum rar mai intalnim, dupa ce a invitat un veteran de razboi, ramas pe strazi, sa urce in masina lui. Batranul nu si-a mai putut stapani lacrimile.

In timp ce in diferite locuri din lume oamenii duc razboaie sangeroase, acest barbat dovedeste ca putem fi si buni cu semenii nostri. Astfel, gestul facut de de el i-a redat unui batran, veteran de razboi ramas pe strada, increderea in umanitate.

Omul ce a avut parte de surpriza vietii este un fost militar in Armata S.U.A., care intre timp a ajuns sa traiasca pe strada si sa cerseasca cativa banuti pentru a supravietui.

Acesta se afla in zona unei benzinarii din Redlands, California si le cerea ajutor oamenilor pentru a-si face rost de mancare. In acel moment, un necunoscut l-a invitat sa urce in masina sa.

CITESTE SI: Cea mai importanta LECTIE DESPRE IERTARE. „Azi, cel mai bun prieten mi-a dat o palma…”

CITESTE SI: Cea mai importanta lectie de viata! Ce a facut acest baiat din cauza parintilor

Batranul nu se astepta ca Max Zahir, cel care a oprit in acea zi masina pentru el, avea sa-i schimbe viata. Vazandu-l pe batran ca cere ajutorul oamenilor si nu este bagat in seama, acesta a decis sa-l invite in masina si sa mearga impreuna la cel mai apropiat restaurant, unde i-a cumparat veteranului pranzul. Dupa cum era de asteptat, veteranul a fost extrem de miscat de gestul necunoscutului, insa lucrurile aveau sa se schimbe si mai mult in bine.

Max i-a promis batranului cersetor ca incepand de acum ii va oferi cina in fiecare seara. Gestul sau l-a facut pe varstnic sa izbucneasca in plans si i-a spus barbatului care in acea zi a decis sa opreasca masina pentru el: „Nimeni nu a mai fost asa de bun cu mine in ultima perioada!”

Max Zahir a inregistrat acest moment emotionant si a postat un videoclip online, sperand ca si alti oameni sa-i urmeze exemplul.

Cum ti se pare gestul barbatului? Ai facut si tu un asemenea lucru pentru cineva?

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top