Connect with us

Revistateo.ro

Vezi ce relaţie îşi doreşte în funcţie de meserie

Cuplu

Vezi ce relaţie îşi doreşte în funcţie de meserie

Vezi ce relaţie îşi doreşte în funcţie de meserie. Actor. Acest “meseriaş” nu se dă în vânt după relaţii prea serioase, aşa că preferă aventurile de-o noapte. Şi ce nopţi… talentul lor depăşeşte pragul scenei, iar tu vei avea rolul principal.

Advertising. Pai cine să îşi facă o reclamă mai bună decât ei? Doar că, la fel ca în cazul spoturilor publicitare, produsul nu prea se ridică la aşteptările cumpărătorului. Asta înseamnă că dacă nu ești genul unei aventuri, este indicat să cauţi alte “oferte”.

Avocat. Marea lor problemă, ca şi în cazul medicilor, o constituie timpul. Nu că nu ar vrea, dar mai degrabă preferă statutul de “prieten cu beneficii” decât “un soţ absent”.

Cercetător. Nici aşa, nici aşa. Cam asta vor savanţii, care nu caută o aventură de-o noapte, dar nici nu le surâde ideea de a avea o relaţie pe termen lung. Poate de asta sunt singuri mai mereu şi petrec majoritatea timpului în laborator, de unde mai scot câte un studiu ciudat.

Contabil. Foarte pricepuţi la calcule, contabilii ştiu că cea mai bună afacere este găsirea unei partenere pe măsura lor. Aşadar, aceşti bărbaţi îşi doresc o relaţie serioasă, dar nu cu oricine.

Doctor. Se pare că cei care lucrează în domeniul sănătăţii vor o relaţie platonică, asta şi din cauza orelor petrecute alturi de pacienţi. Le place să aibă alături şi o iubită sau soţie, dar una care să nu le dea prea multe bătăi de cap. Căminul trebuie să fie un templu al relaxării pentru ei şi nu unul al dramelor.

Inginer. Pragmatic şi foarte cerebral, ai zice că bărbatul inginer este genul de partener cu care vei trai toată viaţa. Ei bine, se pare că domnii respectivi doresc mai degrabă o relaţie pe termen scurt, asta poate şi din cauza modului de gândire care nu prea le dă voie să trăiască până la adânci bătrâneţi.

Jurnalist. Este el băiat bun, iar intenţiile nu-i sunt rele. Cu toate astea, spiritul său de investigator va ajunge să te enerveze şi-i vei da papucii destul de repede. Să nu mai spunem şi că meseria lui este de fapt soţia unui om de presă şi aşa va rămâne toată viaţa.

Muncitor în construcţii. Când îi vezi, spui că sunt cei mai potriviţi parteneri cu care poţi clădi un cămin. Din contră, constructorii nu doresc relaţii de lungă durată, ci vor un acoperiş deasupra capului doar când e furtună.

Profesor. Aparent oameni cu o coloană vertebrală sigură, bărbaţii din învăţământ nu prea trec de examenul căsniciei. Se pare că aceştia preferă aventurile şi nu prea le place să stea în banca lor.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cuplu

To Top