Connect with us

Revistateo.ro

Vezi ce spune culoarea unghiilor tale despre tine

Inedit

Vezi ce spune culoarea unghiilor tale despre tine

Multe femei aleg culorile pe care le poartă pe unghii în funcție de tendințe sau în funcție de hainele pe care le îmbracă. Totuși, specialiștii spun că atracția unei persoane spre anumite nuanțe spune multe lucruri despre personalitatea acesteia. Hai să vedem ce personalitate ai în funcție de culorile spre care înclini atunci când îți faci manichiura!

Dacă porți deseori culoarea neagră înseamnă că ești o persoană creativă. Manichiura în culoarea neagră este de fiecare dată o alegere chic și se pare că cei care o poartă sunt rebeli și creativi. Este nevoie de încredere pentru a purta această culoare pe unghii.

CITEȘTE ȘI: AFLĂ CUM POȚI SĂ ÎȚI ALBEȘTI UNGHIILE

Dacă alegi culorile neon ești o persoană energică, mereu în priză. Culorile aprinse sunt minunate pentru oricine le poartă și se pare că cele care le poartă des sunt pline de viață.

Culorile pastelate cum ar fi rozul, cremul sau bejul spun despre tine că ești foarte relaxată. Dacă o fi adevărat sau nu, numai tu știi, însă asta este părerea cercetătorilor. Bineînțeles, aceste culori te relaxează imediat ce le privești.

Dacă portocaliul este culoarea ta favorită, știm că ai o fire foarte impulsivă. De asemenea ai această caracteristică și dacă alegi albastru opac sau verde metalic foarte des. Ce părere ai? Așa este?

Dacă îți place să îți colorezi unghiile cu nuanțe de vișiniu înseamnă că ai o personalitate foarte sexy. Este o culoare modernă și apetisantă.

Se pare că ești fericită atunci când simți nevoia să combini albul cu alte culori aprinse, cum ar fi galben neon sau portocaliu.

Ce părere ai? Ți se potrivește?

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top