Connect with us

Revistateo.ro

Vezi ce spune rujul tău despre tine

Machiaj

Vezi ce spune rujul tău despre tine

Când alegi brandul, textura și culoarea rujului transmiți foarte multe informații. Poate fi chiar distractiv să vezi ce spun alegerile pe care le faci despre propria ta personalitate. Spre exemplu, rujul poate spune dacă ești o persoană interesată de bunăstare propriului corp. În funcție de brandul și ingredientele pe care le alegi, arăți că îți pasă sau nu de ce se întâmplă cu organismul tău pe viitor. Nu toate produsele sunt benefice pentru  pielea ta, așa că cel mai indicat este să te orientezi spre produsele organice.

CITEȘTE ȘI: BALSAM DE BUZE CU AGAVE

Modul în care utilizezi rujul poate spune dacă ești o persoană care se ghidează după reguli. Dacă îl aplici perfect, folosind un creion pentru contur și hidratându-te puternic înainte înseamnă că ești foarte atentă. Dacă îl asortezi cu tonul pielii și culoarea părului înseamnă că îți place să urmezi anumite reguli atunci când te aranjezi. Cel mai probabil rămâi permanent la aceleași nuanțe și nu prea alegi culori foarte îndrăznețe.

Tot modul în care aplici rujul, dar și culorile pe care le alegi, arată celorlalți dacă ești o persoană timidă sau îndrăzneață. Dacă preferi nuanțele aprinse, neon, tonurile de roșu, înseamnă că ai curaj și felul tău de a fi este unul foarte dezinvolt. Totodată, dacă ești adepta nuanțelor neutre și chiar a balsamului incolor, înseamnă că nu îți dorești foarte mutl să ieși în evidență, cel puțin nu prin machiaj.

Dacă preferi nuanțele deschise studiile arată că ești o persoană calmă, liniștită și organizată, în timp ce persoanele care optează pentru culori închise și puternice sunt distractive și dornice de aventură. Culorile precum portocaliu, coral sau roz aprins dau de înțeles că ești mereU în căutare de ceva nou!

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Machiaj

To Top