Connect with us

Revistateo.ro

Vezi cine a fost desemnat artistul anului

Inedit

Vezi cine a fost desemnat artistul anului!

Vezi cine a fost desemnat artistul anului.

Este blondă, înaltă, foarte frumoasă şi extrem de talentată. A câştigat numeroase premii, iar hiturile sale, printre care „Shake it off”, „1989” sau „Blank space”, au ajuns pe cele mai înalte locuri în topurile muzicale.

Dacă nici până acum nu aţi realizat despre cine este vorba, aflaţi că artistul anului a fost desemnată Taylor Swift. International Federation of the Phonographic Industry, organizaţia non-profit care realizează acest top a oferit râvnitul titlu cântăreţei din America după ce ultimul său album, „1989”, a întrecut vânzările unor alţi artişti celebri.

CITEŞTE ŞI: Ricky Martin va fi juratul unei noi emisiuni de talente

Conform datelor furnizate de IFPI, materialul a fost comercializat în peste 8,6 milioane unităţi în toată lumea, iar asta din octombrie, de când a avut loc lansarea oficială.

Taylor Swift greets her fans at Nick Grimshaw?s BBC Radio 1 Show **USA ONLY**Taylor Swift greets her fans at Nick Grimshaw?s BBC Radio 1 Show **USA ONLY**

Taylor Swift a reuşit astfel să-i devanseze pe câtigătorii de anul trecut, băieţii de la One Direction, care au obţinut titlul de cei mai buni artişti în 2013. Nici ei nu s-au depărtat prea tare de prima poziţia, ocupând locul doi în acest clasament.

Locul al treilea a fost ocupat de cântăreţul britanic Ed Sheeran, care s-a remarcat anul trecut prin numeroasele sale colaborări cu artişti celebri, dar şi cu cei din industria cinematografică ( „I see fire” – Hobbitul 2).

În top 5 cei mai bine plătiţi artişti din 2014 s-au mai aflat trupele Coldplay şi AC/DC, semn că şi formaţiile sunt la mare căutare printre iubitorii de muzică.

The International Federation of the Phonographic Industry (IFPI) este o organizaţie non-profit înregistrată în Elveţia, care reprezintă interesele artiştilor din industria muzicală internaţională.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top