Connect with us

Revistateo.ro

echinoctiul

Stiri

Vezi cum te influenteaza ECHINOCTIUL DE TOAMNA in functie de ZODIE

Echinoctiul de toamna are o mare influenta asupra ta si in functie de zodie. Vezi cum te schimba!

BERBEC

Nu trebuie sa te gandesti sa iti gasesti un partener, daca esti singur. Vei trece printr-o perioada de confuzie, care iti va afecta toate planurile vietii. Totusi, dupa ce treci de primele zile de dupa echinoctiul de toamna, iti vei regasi echilibrul si vei avea un tonus excelent.

TAUR

Vei avea o perioada foarte buna in ceea ce priveste viata persoanala, mai ales cea sentimentala. Iti vei gasi un partener sau te vei apropia si mai mult de cel pe care il ai deja. Ai noroc si in ceea ce priveste banii.

GEMENI

Jupiter te influenteaza si vei avea o perioada palpitanta si plina de aventuri. De asemenea, vei avea parte de castiguri neasteptate, iar in sectorul sanatatii sunt alte vesti bune: scapi de o problema veche.

CITESTE SI: Cum stai cu BANII || DRAGOSTEA || SANATATEA v in luna octombrie

CITESTE SI: CITESTE SI: Cumpenele tale in luna OCTOMBRIE

RAC

Chiar daca nu ai avut o perioada buna in ceea ce priveste relatiile, dupa echinoctiul de toamna vei reusi sa iei o decizie in ceea ce priveste viata ta sentimentala. Racii vor avea multa energie in aceasta toamna si vor reusi sa puna multe idei in aplicare.

LEU

Este perioada marilor iubiri, dar si a esecurilor colosale in dragoste. Din pacate, relatiile incepute in aceasta perioada nu vor dura mult. Mai bine petrece ceva timp in natura, ca sa te regasesti.

FECIOARA

Este luna ideilor bune, care te vor ajuta sa ai castiguri financiare mai mari decat te-ai astepta. Daca ai in plan sa deschizi o afacere, acesta este momentul – esti pregatit pentru noi angajamente, dupa echinoctiul de toamna.

Pagini: 1 2

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top