Connect with us

Revistateo.ro

Vezi cum trebuie sa te tunzi in functie de forma fetei

Par & Coafuri

Vezi cum trebuie sa te tunzi in functie de forma fetei

Celebritatile apar in fiecare zi cu un look nou. Peruci peste peruci si coafuri peste coafuri. Tunsori noi in fiecare zi si aparitii care ne lasa fara cuvinte. Am vrea si noi sa ne putea schimba atat de des infatisarea, insa ne-ar avantaja tunsorile pe care le vedem la televizor? Fiecare chip este incadrat de o anumita tunsoare. Iti sta bine cu un anumit stil, care te caracterizeaza. Hai sa vezi cum trebuie sa te tunzi in functie de forma fetei!

Daca ai o fata rotunda, cu pometi proeminenti, cel mai bine este ca parul tau sa fie lung si filat. Partea din spate trebuie sa fie mai lunga si cea din fata usor mai scurta. Fereste-te de tunsorile bob sau parul scurt pentru ca iti vor rotunji fata si mai mult.

Daca ai o fata ovala ca cea a lui Kim Kardashian, esti o fericita. Poti sa te bucuri de majoritatea frizurilor si coafurilor. Iti sta foarte bine si cu parul scurt. Daca totusi vrei sa camuflezi putin forma fetei tale, incearca o coafura mai naturala, niste bucle mari si rebele.

CITESTE SI: 3 COAFURI RAPIDE PENTRU PARUL DREPT

O fata in forma de inima trebuie neaparat sa se bucure de un breton. Cel tuns drept este cel mai indicat. Nu are importanta daca tunsoarea ta e scurta sau lunga, fa-ti un breton pentru ca vei arata fabulos!

Daca ai o fata patrata si vrei sa iti faci breton, incearca unul rotunjit, care sa cada pe o parte a fetei. O tunsoare in stil bob te ajuta foarte mult.

Doamnele si domnisoarele cu fruntea lata sunt si ele avantajate de un breton frumos. Incearca o tunsoare la nivelul barbiei. Nu uita sa tii cont de textura firului tau de par atunci cand optezi pentru un breton. Un par moale nu iti va permite sa il aranjezi asa cum iti doresti.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Par & Coafuri

To Top