Connect with us

Revistateo.ro

femeile

Cuplu

Vezi în câte moduri iubesc femeile

Femeile sunt foarte diferite una față de alta, dar atunci când vine vorba de dragoste toate iubesc la fel. Vezi în ce moduri și cum se traduc sentimentele lor.

CITEȘTE ȘI: ACEASTA ESTE FORMULA UNEI RELAȚII DE SUCCES, RECENT DESCOPERITĂ DE MATEMATICIENI

1. Iubirea pură. Atunci când iubesc cu adevărat,pur, femeile o fac cu toată inima. Aceast tip de iubire se referă nu numai la cupluri, dar și la copii, frați și părinți. O astfel de iubire nu se termină niciodată și este necondiționată. Este iubirea care nu caută beneficii, este pură și consecventă.

2. Iubirea altruistă. Femeile adoră acel tip de iubire din telenovele. Tocmai din acest motiv acestea au tenința de a o transpune și în viața reală. În viața fiecărei femei va exista o dragoste epică, care în cele mai multe cazuri se va sfârși trist. Fie că a fost primul bărbat sau o pasiune la un moment dat în viață, acest tip de dragoste nu se uită niciodată.

3. Iubirea din prietenie. Femeile sunt cele care leagă cele mai puternice prietenii, fie că este vorba despre un bărbat sau o femeie. Viața îți poate oferi diferiți parteneri, dar prietenia adevărată rămâne. Uneori chiar dacă te vezi destul de rar cu cel mai bun prieten, știi că prietenia voastră nu este constrânsă de bariere de timp și spațiu. În aceast caz este vorba despre o legatură care nu poate fi ruptă,  dragostea resimțită de un prieten, uneori atât de greu de explicat,  dar întotdeauna puternică. Tu ai un astfel de prieten?

Sursa foto: inspiringwallpapers.net

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cuplu

To Top