Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop saptamanal

Vibrația săptămânii oferită de astrologul Ioan Burculeț

Astrologul Ioan Burculeț, cunoscut pentru horoscoapele speciale pe care le face vedetelor, ne oferă principalele predicții astrologice ale săptămânii și ne spune care este vibrația acestor zile.

Berbecul va avea o saptamana grefata pe responsabilitate si va trebui sa aveti in vedere actele, documentele si siguranta in trafic.

Taurii vor avea o saptamana in care trebuie sa va focusati pe tot ceea ce inseamna imprudenta finainciara si erori in acest sector de manifestare.

Gemenii se confrunta cu nuante de criza la nivel de proprie identitate si va trebui sa va abtineti de la excese nervoase pentru ca riscati sa va patati popularitatea.

Rac, va fi o saptamana in care trebuie sa aveti grija la starea de sanatate si insomnii, fenomenul de luna plina va poate afecta.

Leii se vor confrunta cu probleme la serviciu venite din partea colegilor daca nu veti sti sa gestionati situatiile la timp.

Fecioarele va trebui sa fiti mai prudente in relatiile si raporturile cu socrii. In sectorul profesional riscati sa luati decizii nu dintre cele mai bune. CITEȘTE CONTINUAREA AICI

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop saptamanal

To Top