Connect with us

Revistateo.ro

Vicenzo Castellano, declarații despre relația Antoniei cu Alex Velea

Diverse

Vicenzo Castellano, declarații despre relația Antoniei cu Alex Velea

Vicenzo Castellano a vorbit despre relația Antoniei cu Alex Velea. Bărbatul a făcut declarații inedite. Iată ce a spus.

Vicenzo Castellano a vorbit despre relația Antoniei cu Alex Velea

Antonia și Vicenzo au fost căsătoriți timp de 4 ani. Au împreună și o fiică. Însă relația lor nu a mers, așa că s-au despărțit. Antonia și-a refăcut viața Alături de Alex Velea. Cei doi au împreună doi copii.

Vicenzo Castellano a făcut declarații legate ceea ce s-a întâmplat între el și Antonia, dar și despre actuala relație a cântăreței.

Bărbatul a spus că dacă Antonia era materialistă, nu ar mai fi fost împreună cu Alex Velea. ”Antonia nu este materialista. Daca era nu se uita la Velea”, a spus Vicenzo, potrivit ciao.ro.

De asemenea, fostul partener al Antoniei a vorbit și despre relația lui cu vedeta. Bărbatul a declarat că îndrăgita cântăreață nu l-a înșelat cu Velea. De asemenea, și Vicenzo a fost fidel pe parcursul relației.

„Când ea a început să se vadă cu Velea, noi nu mai eram împreună de vreo 4-5 luni. Distanţa a făcut ca relaţia noastră să se răcească. Ea nu m-a înşelat, eu n-am înşelat-o. Ba chiar, m-a sunat şi m-a anunţat că are o relaţie cu băiatul ăla. Velea nu are nici o vină. Iar cine a zis că Antonia i-a spart casa, se pripeşte. Poate nici relaţia lui cu fosta soţie nu mai funcţiona”, a mai spus fostul partener de cuplu al Antoniei.

CITEȘTE ȘI: Alex Velea, marturisiri despre relatia lui cu Antonia
CITEȘTE ȘI: Antonia, probleme de sanatate dupa sarcina: „Simti efectiv ca-ti explodeaza operatia”

Antonia, apel către familia fostului ei soț

Cântăreața Antonia a lansat un mesaj către familia fostului ei soț. Partenera de viață a lui Alex Velea cere familiei Castellano să o lase pe fiica ei, rodul iubirii dintre ea și Vincenzo, să vină în România.

„Încerc să comunic cu familia Castelano, dar ei nu sunt la fel de comunicativi. Şi eu mă întreb <>. Am doi avocaţi, unul aici şi unul în Italia care încearcă şă rezolve această situaţie.” CITEȘTE CONTINUAREA AICI.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Diverse

To Top