Connect with us

Revistateo.ro

Victor Slav este pregătit pentru o schimbare. Racția Biancăi Drăgușau nu a întârziat să apară

Star

Victor Slav este pregătit pentru o schimbare. Racția Biancăi Drăgușau nu a întârziat să apară

Se pare că Victor Slav, partenerul de cuplu al Biancăi Drăgușanu, este pregătit pentru o nouă schimbare. Mai mult decât atât, el a făcut publică decizia sa de a face schimbarea respectivă. Partenera lui de cuplu, Bianca Drăgușau, nu a întârziat să răspundă. Iată ce au scris vedetele pe una dintre retelele de socializare.

Victor Slav este gata pentru o nouă schimbare. Ce spune Bianca Drăgușanu?

După accidentul suferit la ski, Victor Slav a avut piciorul în ghips. Deci nu a avut cum să facă sport. Acum, însă, este hotărât să reia activitatea fizică. Vrea să meargă din nou la sală. Și a dorit să facă publică această decizie a sa.

„Astăzi se împlinesc 10 luni de când de mâine mă duc la sală. Dar, de mâine mă duc la sală… peste un an. P.s: acum pe bune, de mâine incep”, a scris Victor Slav pe contul său de pe o rețea de socializare.

Bianca Drăgușanu a reacționat. „Asta crezi şi tu??”, a scris partenera lui de cuplu în dreptul postării. După care, a postat și un emoticon care râde cu lacrimi.

Însă aceasta nu a fost singura reacție pe care postarea lui a primit-o. De asemenea, a primit și complimente. Cineva i-a scris că arată bine așa cum este și nu are nevoie să meargă la sală.

„Victor, tu arăţi bine şi aşa, nu mai trebuie să mergi la sală”, a scris cineva.

Provocarea pe care i-a lansat-o Anda Adam lui Victor Slav, în direct

Anda Adam a fost aseară în platoul Wowbiz unde a vorbit, printre altele, despre experiența Exatlon. Vedeta a fost însoțită pe canapea de Andrei Stoica și Alex, fostul războinic din Republica Dominicană.

Anda Adam și Andrei Stoica au vorbit despre transformările de la Exatlon. În 2 luni, cei doi concurenți au slăbit mai mult decât s-ar fi așteptat. CITEȘTE CONTINUAREA AICI.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Star

To Top