Connect with us

Revistateo.ro

Frumusete

Victoria Beckham a scapat de acnee. Medicul i-a spus sa manance un singur lucru in fiecare zi

Victoria Beckham este una dintre cele mai apreciate femei din lume, iar silueta ei mereu a fost apreciata de catre toate femeile care isi doresc sa mai slabeasca.

Sotia lui David Beckham are propria sa linie de haine si de genti, iar femei din intreaga lume isi doresc sa imbrace o tinuta semnata de ea.

Putini cunosc insa faptul ca Victoria s-a confruntat ani intregi cu grave probleme de sanatate si avea o acnee care i-a dat batai de cap foarte mult timp.

La un moment dat, Victoria a decis sa faca orice pentru a scapa de acnee si a folosit chiar si gainat de privighetoare ca sa aiba un ten frumos si luminos.

Cum nici acest remediu ciudat nu si-a facut efectul, Victoria a mers la numerosi dermatologi, iar unul dintre ei i-a dat un sfat pe care nu il va uita niciodata.

Aceasta a ajuns in Los Angeles la medicul Harold Lancer, care i-a dezvaluit ca ar trebui sa manance somon in fiecare zi, fara exceptie.

“Si l-am intrebat. Chiar trebuie iin fiecare zi?”, a spus Victoria pentru Harpers Bazaar, iar raspunsul doctorului Lancer a fost transant.

“Da, in fiecare zi, la micul dejun, la pranz sau la cina, trebuie sa il consumi in fiecare zi”, i-a spus medicul Victoriei.

De atunci, Victoria i-a ascultat sfatul si s-a apucat sa consume somon in fiecare zi, iar rezultatele au inceput sa se vada inca din primele zile. Acum, designerul se poate lauda cu o piele curata, asa cum si-a dorit din adolescenta, iar acneea urata pe care a avut-o a disparut complet.

Daca inainte nu iesea niciodata din casa fara machiaj, incluzand un strat gros de fond de ten, acum Victoria le impartaseste prietenilor sai virtuali fotografi i in care este nemachiata si in care fata sa straluceste de sanatate.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Frumusete

To Top