Connect with us

Revistateo.ro

Victoria's Secret - cel mai uimitor sutien creat pana acum

Inedit

Victoria’s Secret – cel mai uimitor sutien creat pana acum

Dupa ce anul trecut gigantul Victoria’s Secret a prezentat pe Candice Swanepoel un sutien de 10 milioane de dolari, anul acesta provocarea a fost să creeze două sutiene fabuloase pentru perioada sărbătorilor.

Alessandra Ambrosio și Adriana Lima sunt cele care vor prezenta opera de arta intr-un show Victoria’s Secret la Londra.

Nici una dintre cele doua frumoase nu este straină de purtatul sutienelor care necesită propria lor securitate, dupa ce ambele au mai purtat așa ceva în 2008, 2010 și 2012. În acest an miza a fost mai mare, sutienele pe care le-au purtat fiind pline de safire, rubine și diamante.

Victoria Secret

 

Fiecare sutien costă aproximativ 2 milioane de dolari și fiecare set de lenejerie are aproximativ 16000 de pietre lucrate perfect și sunt însoțite de multe alte bijuterii din aur de 18 carate. Pentru fiecare piesă s-a lucrat aproximativ 1380 de ore.

„Cuvintele nu pot descrie cât de încântată am fost când am primit un telefon de la Victoria Secret să-mi spună că voi purta lenjeria”, a declarat Ambrosio. Nici Lima nu a avut rezerve cu privire la minunata colecție. „În acest an a fost chiar mai special pentru că, pentru prima dată, două dintre noi vor purta lenjeria și pe de altă parte, cealaltă persoană este cea mai bună prietenă a mea Alessandra. Am fost super încântată. E o onoare atât de mare să împărtășesc asta cu o astfel de prietenă bună!”

Show-ul de prezentare se ține de obicei în New York, însă în acest an va avea loc la Londra.

Ce părere aveți despre sutienele bijuterie?

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top