Connect with us

Revistateo.ro

Uite cum trebuie să te machiezi

Stiri

VIDEO. Ai rozacee sau coşuri pe faţă? Uite cum trebuie să te machiezi!

VIDEO. Ai rozacee sau coşuri pe faţă? Uite cum trebuie să te machiezi! Una dintre cele mai mari probleme ale tenului o constiuie acneea şi, din păcate, doamnele şi domnişoarele ajung să dea o grămadă de bani pentru a remedia această afecţiune. De cele mai multe ori, încercarea exagerată de a acoperi imperfcţiunile pielii duce de fapt la accentuarea lor, asta dacă nu vei ţine cont de o serie de trucuri de make-up.

CITEŞTE ŞI: Trucuri de machiaj, în funcție de zodie

Pe lângă acnee, o altă boală de piele care afectează atât bărbaţii, cât şi femeile, este rozaceea, manifestată prin pete de culoare roz, în special în zona feţei. Pentru că multe doamne suferă de această afecţiune şi vor să aibă un ten uniform, Lisa Eldrige, specialist make-up ne arată o serie de trucuri ce conferă pielii frumuseţea după care multe dintre reprezentantele sexului frumos tânjesc.

Lisa Eldrige este una dintre cele mai apreciate specialiste când vine vorba de make-up, iar colaborările cu vedete precum Katy Perry, Keira Knightley, Emma Watson, Eva Green, Cameron Diaz, Amanda Seyfried, sau Kate Moss stau mărturie acestui fapt.

În doar 15 minute, Lisa ne arată că până şi cel mai dificil ten poate fi acoperit uniform, iar orice femeie poate arăta precum vedetele din revistele de frumuseţe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top