Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

VIDEO AMUZANT: O pisica isteata a iesit la plimbare. Urmarea te va face sa razi in hohote!

Are cineva vreun dubiu ca animalele ar fi lipsite de inteligenta? Dupa ce vei vedea videoclipul de mai jos cu pisica plimbareata, iti vei insenina ziua!

Nu stim cum se numeste pisica din imagine si nici de unde este, dar avem, totusi, o certitudine: este extrem de isteata. Sa ii spunem Kitty.

Kitty se plimba ea intr-o zi, cercetand curtea stapanilor sai si, pentru ca nu a gasit nimic, aceasta s-a gandit sa treaca ‘granita’, la vecini.

Si-a pus in functiune mirosul si se plimba ca o mica diva pe langa gardul vecinilor, dupa care s-a asezat sa stea la panda. Poate, poate, apare si un soricel.

N-a fost sa fie prin preajma un soricel cu care sa se ‘joace’, asa ca a intrat in casa ‘primitorilor’ sai vecini.

Dupa cateva episoade de mieunat si o sfidare primita din partea proprietarilor, pisicuta noastra (botezata Kitty) a vazut ceva ce nu mai zarise pana atunci: un tigru in miniatura, de plus. Problema pe care si-o punea Kitty era cat se poate de serioasa.

CITESTE SI: Cand asculti cum toarce o pisica te poti vindeca de aceste boli!

CITESTE SI: VIDEO WOW. O pisică SUPER-INTELIGENTĂ ghicește MEREU unde se ascunde bila!

„Ce frumusel esti! M-as juca cu tine dar mi-e frica sa nu ma vada stapanii tai. Vad ca nu zici nimic. Uite cum facem, eu te voi lua cu mare atentie si te voi duce in locul meu de joaca. Nu vei regreta! Miaw!”, spunea Kitty.

Asa a si facut. Stapana pisicii scrie in descrierea videoclipului ca nu e prima oara cand incearca sa fure jucarii de plus.

Doar ca, in datile trecute, fiind mai mica, ii era greu sa care un plus mai mare decat ea. De data aceasta a reusit, iar rezultatul il vedeti mai jos 🙂

Sursa foto: Youtube

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top