Connect with us

Revistateo.ro

arena nationala

Inedit

VIDEO: Au platit 50 de lei ca sa fie udati pana la piele. Vezi ce au patit spectatorii de pe ARENA NATIONALA!

Arena Nationala este cel mai scump stadion din tara. Totusi, nu a facut fata ploii de duminica seara cand, in timpul meciului dintre Steaua si Voluntari acoperisul a cedat, iar spectatorii s-au udat pana la piele.

Ultimele minunte din meciul dintre Steaua si Voluntari s-au jucat in ploaie, iar copertina retractabila de care dispune Arena Nationala nu a facut fata. E cea mai scumpa componenta a stadionului, pentru care Primaria Capitalei a platit 20 de milioane de euro!

Cu toate ca acoperisul a fost tras, apa a patruns in interiorul arenei si a inundat tribunele. La Tribuna 2, inelul central, ploaia i-a udat pana la piele pe spectatori. Ei au platit 50 de lei pentru biletul la meci si nu se asteptau la un astel de „bonus”.

VEZI IN VIDEO CUM A PLOUAT PE ARENA NATIONALA

Construierea Arenei Nationale a costat 250.000.000 €.

Stadionul a fost construit dupa modelul celui din Frankfurt – Commerzbank Arena. Initial trebuia sa coste peste 120 milioane de euro, pentru 51.000 de locuri, insa au mai fost adaugate 5.000 de locuri, au fost semnate patru acte aditionale, iar factura finala pentru Arena Nationala a explodat.

Peste trei ani, cat a durat constructia stadionului, pretul pentru Arena Nationala s-a dublat, iar investitiile au continuat si dupa inaugurare, cand s-au investit sute de mii de euro.

Acoperisul retractabil a fost una dintre cele mai controversate teme legate de Arena Nationala, caci multi nu au inteles de ce este nevoie sa se investeasca 20 de milioane de euro doar pentru el.

In plus, folosirea acestul acoperis retractabil are anumite limitari – specialistii spun ca acesta nu poate fi tras daca temparatura este apropiata de 0 grade. Din momentul in care a fost dat in folosinta, acoperisul Arenei Nationale a cedat de mai multe ori, mai ales iarna, din cauza greutatii zapezii, insa niciodata cum s-a intamplat duminica seara, cand spectatorii au fost udati de ploaie dupa ce acoperisul a cedat.

Sursa foto: Hepta   | Sursa video: Youtube cristianscutariu.ro

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top