Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

VIDEO EMOȚIONANT: Cadoul primit de la soția sa i-a schimbat complet viața!

Bărbatul din videoclipul de mai jos este prezentat drept cap de familie: este soț, tată și bărbat în același timp. Aceste roluri le îndeplinește cu mândrie, așa cum este lăudat de familia lui. Lucrurile cele mai importante pentru el sunt în mod clar dragostea pentru soție și familia pe care au format-o împreună.

Acest bărbat are o tulburare de vedere destul de ciudată: nu reușește să vadă culorile. Acest om a trăit toată viața fără să vadă culoarea ochilor soției sale sau a fiului său. Toată viața lui a fost una în alb-negru până când orizonturile au căpătat culoare, datorită soției sale.

CITEȘTE ȘI: DE CE TE REFUZĂ, ÎN FUNCȚIE DE ZODIE
Cu ocazia zilei sale de naștere, acesta a deschis cadoul primit de la soția sa și a rămas mut de uimire. Nevasta acestui om vitregit de cele mai frumoase culori a primit o pereche de lentile cu ajutorul cărora va vedea bine de acum înainte. Această poveste de viață ne învață că fericirea stă în lucrurile simple și trebuie să mulțumim de fiecare dată că vedem normal, avem două mâini și două picioare și, în general, că suntem în viață fără nicio problemă de sănătate care să ne împiedice să fim fericiți.

În momentul în care bărbatul și-a pus lentilele, s-a așezat și a început să plângă, văzând pentru prima oară în viața sa culori. Vezi mai jos videoclipul emoționant:

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top