Connect with us

Revistateo.ro

VIDEO. Cât de 'MALEFICĂ' poate fi Jennifer Aniston într-un interviu

Stiri

VIDEO. Cât de ‘MALEFICĂ’ poate fi Jennifer Aniston într-un interviu

Jennifer Aniston a acceptat să fie complice la o glumă un pic nesărată transformându-se în cea mai insuportabilă persoană de intervievat.

Victima acestei farse a fost jurnalistul Christ Stark de la un radio britanic, iar interviul a avut ca principal scop promovarea noului film în care joacă actrița, „Horrible Bosses 2”. Interlocutorul era foarte încântat să o aibă în față pe protagonista serialului „Friends”, însă cu trecerea minutelor acesta și-a dorit tot mai tare să dispară.

CITEȘTE ȘI: RĂZBOI PE TWITTER ÎNTRE ARIANA GRANDE ȘI O ACTRIȚĂ

Autorul acestei glume sau creierul farsei, cum s-ar spune, este dj-ul Scott Mills, colegul lui Stark de la radioul BBC Radio 1. „Incredibil, supersteaua de la Hollywood a fost de acord să mă ajute”, a declarat Mills despre farsă. „I-am zis să fie foarte rea, să fie oribilă, pentru a face un interviu foarte incomod”, închide dj-ul.

Filmul „Horrible Bosses 2” este o continuare a primei părți apărute în 2011, iar Jennifer Aniston joacă unul din rolurile principale. Filmul este o comedie americană regizată de Sean Anders. Pe lângă Jennifer Aniston, din distribuție mai fac parte și Christoph Waltz și Jammie Foxx. Traducerea în limba română a filmului este „Șefi de coșmar”

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top