Connect with us

Revistateo.ro

Stil de viata

VIDEO: Cata iubire! Uite cum se joaca un pui de beagle cu un copilas!

Mai e nevoie de dovezi care sa demonstreze sufletul minunat pe care il ai cainii? Videoclipul din acest articol iti va schimba parerea definitiv despre patrupede si rolul acestora intr-o familie.

Scott Moore (un utilizator de YouTube) era foarte preocupat ca micutul sau nu se va obisnui cu noul membru al familiei, un pui de beagle foarte nazdravan. De fapt, teama acestuia si a sotiei sale era alta: cum se va purta beaggle-ul cu bebelusul lor?

Acestia au lasat camera de luat vederi sa inregistreze ce se intampla atunci cand in incapere micutul este lasat cu cainele. Au avut surpriza vietii lor!

Rasa de caine beaggle este una pretentioasa la ingrijire, deoarece acesti caini sunt extrem de activi si energici si destul de distrugatori.

Daca aveti un copil in familie, beaggle-ii se poarta ceva mai temperat deoarece au calitati de caine de paza. Beagle-ul a fost folosit prima oara pentru vanarea iepurilor (secolul XIV).

Denumirea nu este clara. Se pare ca ‘beagle’ ar proveni de la engleza veche, ‘begele’, sau de la cuvantul celtic ‘beag’. ambele insemnand mic.

CITESTE SI: VIDEO: Cainii chiar au suflet! Uite cum au grija de copii, mai bine decat oamenii!

CITESTE SI: CEL MAI EMOTIONANT VIDEOCLIP: O tanara tetraplegica SE MACHIAZA SINGURA!

Se spune ca Beagle-ul este una dintre cele mai vechi rase de caini de vanatoare, usor de integrat in familii.

Pot fi agresivi atunci cand viata stapanului este pusa in pericol si sunt foarte fideli oamenilor care ii hranesc.

Aceasta rasa de caine a aparut si s-a format in insulele britanice, fiind rezultatul incrucisarii dintre Harrier si alti caini de vanatoare.

Beagle-ul este o rasa de caine indragita si de regina Elisabeta. Acesta isi foloseste mirosul mai bine decat orice alt caine de vanatoare, doar ogarul fiind mai competent in gasirea pradei in timp util.

Beagle-ul este una dintre cele mai utilizate rase de caini in cercetarile medicale, folosit in special pentru detectarea narcoticelor.

Sursa foto: Youtube.com

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top