Connect with us

Revistateo.ro

VIDEO. Ce a facut un student de nu l-au mai recunoscut parintii dupa 3 ani

Inedit

VIDEO. Ce a facut un student de nu l-au mai recunoscut parintii dupa 3 ani

Hadi Wibawa este un tanar student din orasul indonezian Medan. Acesta a plecat sa studieze in strainatate, la Londra mai exact. Dupa 3 ani de stat in Marea Britanie, acesta s-a intors in Indonezia, insa parintii nu l-au recunoscut deloc. In tot acest timp, el tinea legatura cu familia, insa parintii lui nu erau la curent cu toate schimbarile pe care tanarul le-a facut.

Profitand de faptul ca ai lui nu aveau nicio idee de faptul ca acesta dorea sa isi schimbe complet viata, incepand cu aspectul sau fizic, Hadi a aparut transformat si i-a socat pe parinti. I-a invitat la un restaurant sa ia masa impreuna.

Tanarul se dadea drept un strain stand la o alta masa de langa cea in care cei doi indonezieni isi asteptau baiatul. In tot acest timp, nici mama si nici tatal studentului nu si-au dat seama ca persoana care se afla in restaurant langa ei era chiar copilul lor.

IATA UN EXEMPLU POZITIV: Aceasta femeie a slabit 22 de kilograme si acum poarta haine cu 10 masuri mai mici! Cum a reusit!

IMAGINE SOCANTA: Drama celei mai grase femei din lume. VEZI CAT A SLABIT!

Era normal sa nu il recunoasca deoarece Hadi a dat jos 20 de kilograme in cei 3 ani petrecuti in Marea Britanie. Fratii lui Hadi le-au spus parintilor ca s-ar putea ca baiatul sa fie in incapere, nemaiavand rabdare sa astepte pana sa vina.

In clipa aceea, cum numai o mama poate simti, femeia si-a aruncat privirea catre ‘strainul’ de langa masa lor si, dupa cateva minute de incertitudine, si-a dat seama ca este chiar Hadi.

Tatal studentului, pe de alta parte, nu a realizat pentru nicio secunda ca acela era fiul sau. Singurul sau comentariu a fost ca ‘strainul’ era mai frumos decat Hadi si nu avea cum sa fie, in acest fel, baiatul sau.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top