Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

VIDEO. Cea mai desteapta gorila din lume are un mesaj SFASIETOR pentru tine!

CEA MAI DESTEAPTA GORILA DIN LUME ARE UN MESAJ PENTRU TINE. Koko este recunoscut ca cea mai desteapta gorila din lume. A devenit o vedeta pe retelele de socializare, videoclipurile cu aceasta facand furori pe YouTube.

Koko are capacitatea de a comunica si transmite mesaje care mai de care mai interesante oamenilor.

Cercetatorii de la Universitatea Stanford din California, condusi de profesorul Francine Patterson, au analizat-o pe Koko, iar ceea ce au descoperit ei este uluitor.

Rugata sa transmita un mesaj muritorilor de rand, Koko, aceasta maimuta speciala, i-a impresionat pe toti:

„Eu sunt o gorila, sunt flori, sunt animale, sunt natura. Koko iubeste omul, Koko iubeste Pamantul, dar omul este prost!”.

CITESTE SI: VIDEO. Toata lumea s-a speriat! OZN-uri pe cer!

CITESTE SI: Aceste animale au capacitatea de a recunoaște orgasmul

Mesajul lui Koko este sfasietor, oamenii de stiinta sustinand ca aceasta este suficient de inteligenta incat sa observe felul in care forta umana actioneaza asupra mediului inconjurator, distrugandu-l.

Koko a transmis cuvintele de mai sus la Conferinta Climatica de la Paris de la sfarsitul anului trecut.

Despre inteligenta gorilelor s-au scris numeroase articole. Acestea au nu doar instinctul de supravietuire, ci si capacitatea de a elabora strategii importante pentru a-i salva pe cei din jur. Doua gorile din Rwanda au devenit vedete anul trecut dupa ce s-au aliat impotriva braconierilor.

Dukore si Rewma, pe numele lor, au facut un lucru care i-a surprins mult pe cercetatori. Acestea au distrus doua capcane puse de vanatori pentru a captura animale. Au scos din pamant creanga si sfoara folosite pentru prinderea animalelor.

Jurnalistii de la Daily Mail au remarcat atunci aceasta actiune inedita, sustinand ca nu este un comportament normal, acesta dezvaluind o inteligenta cu totul surprinzatoare.

Coordonatorul programului de gorile de la centrul Karisoke spunea la acea vreme ca este mandru de faptul ca gorilele contribuie la combaterea braconajului.

Sursa foto: Captura Youtube

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top