Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

VIDEO: Charlie Charlie, JOCUL DIAVOLULUI: Cea mai controversată distracție a momentului, care invocă spirite malefice!

Jocul diavolului există! Nu este vorba de nicio metaforă ci de un joc cu întrebări și răspunsuri care face furori printre tineri. Jocul este considerat unul satanist și contravine credințelor creștine, fapt pentru care copiii și adolescenții sunt rugați să nu se joace cu focul.

Cum se poate invoca Diavolul? Potrivit regulamentului acestui joc, se împarte o coală de hârtie într-un tabel din patru pătrățele, în care se scrie YES/NO și NO/YES (sus și jos, adică DA/NU și NU/DA). Se așează apoi două creioane sub formă de cruce, la fel ca în imaginea acestui articol.

CITEȘTE ȘI: PREVIZIUNI APOCALIPTICE PENTRU SEPTEMBRIE 2015
Pentru a începe jocul, se pune întrebarea: „Charlie, Charlie, are you here?”, după care creionul se mișcă indicând cu vârful răspunsul: DA sau NU. Apoi, adolescenții întreabă: „Charlie, Charlie, putem să ne jucăm?”, continuând astfel cu o serie de întrebări la care „Diavolul” are toate răspunsurile.

Charlie Charlie, jocul diavolului, a devenit un fenomen mondial. Pe Twitter, hashtagul #CharlieCharlieChallenge a strâns deja 1,6 milioane de tweet-uri iar Washington Post a scris că acest joc este mai căutat de tineri în ultima vreme pe Google decât oricare altă știre sau subiect.

Despre identitatea diavolului pe nume Charlie există mai multe teorii. Se spune că ar fi un demon mexican care provine din perioada mayașă sau ar fi un copil mort într-un accident, al cărui spirit revine de fiecare dată când este invocat. Acest joc care le face multora piele de găină a devenit o isterie în masă cu ajutorul rețelelor de socializare, în special Twitter.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top