Connect with us

Revistateo.ro

copacul-diavol

Stiri

VIDEO. COPACUL-DIAVOL arde singur pe dinauntru. Povestea celui mai bizar fenomen

Cate infatisari poate lua Diavolul? Multi oameni sunt convinsi ca Necuratul se manifesta prin tot felul de fenomene, unele dintre ele de-a dreptul inspaimantatoare. COPACUL-DIAVOL arde singur pe dinauntru.

Un videoclip recent postat pe YouTube a provocat isterie in masa pe Internet. Un copac a fost surprins in timp ce ardea din interior catre exterior fara prea mult fum.

Videoclipul a fost filmat de doi locuitori ai orasului Defiance (Ohio, Statele Unite ale Americii), in timp ce se plimbau prin padurea de langa localitate.

Unul din cei doi barbati a observat la un moment cum in interiorul unui copac palpaie ceva. Speriat si intrigat in acelasi timp, a scos repede telefonul mobil si a filmat spectacolul diavolicesc.

Videoclipul a strans peste 10.000 de vizualizari pe YouTube intr-un timp foarte scurt, iar denumirea pe care a primit-o arborele a fost cea de copac-diavol.

CITESTE SI: VIDEO. Fantoma unei fetite de 13 ani ii INGROZESTE pe locuitorii unei capitale

CITESTE SI: N-ai sa ghicesti niciodata ce secret ascund aceste 126 de localitati din Romania!

Copacul a suferit un incendiu ciudat si asta deoarece flacarile nu s-au extins asupra ramurilor, facandu-si de cap doar in interiorul trunchiului.

In plus acest copac in timp ce ardea pe dinauntru, scotea o flacara portocalie ciudata, neobisnuita in incendii, sustin numerosi experti.

Exista doua teorii care explica fenomenul straniu: Una dintre ele spune ca arborele a fost lovit de fulger (o explicatie foarte plauzibila), in timp ce cei mai multi sunt convinsi ca e vorba de un fenomen supranatural.

Despre copacul care arde singur pe dinauntru se spune ca ar fi cuprins de fortele malefice ale padurilor, forte care se gasesc peste tot in lume si vor sa transmita un semnal de alarma catre oamenii care taie padurile. Acest copac aminteste de un alt straniu fenomen petrecut la oameni de data aceasta.

De-a lungul istoriei au existat mai multe relatari potrivit carora mai multi oameni au fost cuprinsi de un incendiu pe interior, izbucnit fara nicio explicatie. Exista oare vreo legatura intre cele doua fenomene? Suntem inconjurati de forte malefice? Credeti ca este mana Diavolului?

Sursa foto: Youtube.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top