Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

VIDEO: Cum sa obtii o manichiura de Craciun PERFECTA

Sarbatorile de iarna sunt la cateva zile distanta, iar tu trebuie sa fii pregatita pana la cel mai mic detaliu! Daca stii tendintele in materie de haine si machiaj, trebuie sa stii si cum sa iti aranjezi unghiile pentru a fi pregatita de Craciun. Iata cateva tutoriale video cu modele de manichiura de Craciun din care te poti inspira!

Daca nu vrei sa iti bati capul prea mult cu unghiile, poti opta pentru aceasta manichiura de Craciun simpla, dar in acelasi timp, de efect! Ai nevoie de oja (rosie, alba, neagra) si sclipici!

Daca ai rabdare si chef, iti poti realiza o manichiura care implica mai multe detalii de Craciun, precum globulete si un brad impodobit. Pentru baza unghiei o sa ai nevoie de oja aurie, numai buna pentru a te introduce in spiritul magic al acestei sarbatori sfinte!

CITESTE SI: Vrei sa ai o manichiura MINUNATA de Craciun? Urmareste acest tutorial video!

CITESTE SI: Cum să ai unghiile frumoase chiar dacă nu ești pasionată de manichiură

Daca esti o persoana mai linistita si nu vrei neaparat sa impresionezi prin manichiura, poti alege o manichiura bazata pe culori mai simple, nu neaparat auriu. Alegerea potrivita: bleu si alb, alaturi de niste fulgi care iti completeaza frumos unghiile. Ai nevoie de un buretel cosmetic in forma de triunghi, pentru a realiza efectul de „shading” si o paletuta speciala pentru oja cu model de fulg. Iata tutorialul video:

Daca esti adepta modelului de manichiura french, afla ca il poti imbunatati si adjusta astfel incat sa fie potrivit pentru sarbatorile de iarna. Ai nevoie doar de oja (verde, rosie, alba) si un lac pentru baza french. Uite tutorialul video:

Daca ai talent si dispui de mai mult timp, poti incerca o manichiura de Craciun putin mai complicata, in care sa iti pictezi pe unghii costumul lui Mos Craciun, vesmintele unui Elf si 3 reni. Inarmeaza-te cu rabdare si uita-te la clipul de mai jos pentru a sti ce pasi sa urmezi!

Spor la treaba!

Ce parere ai despre aceste modele? Spune-ne in comentarii!

Sursa foto:

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top