Connect with us

Revistateo.ro

VIDEO: Cum scapi CU ADEVARAT de celulita. Solutia pe care nu ti-o va recomanda nicio firma cu produse beauty

Frumusete

VIDEO: Cum scapi CU ADEVARAT de celulita. Solutia pe care nu ti-o va recomanda nicio firma cu produse beauty

Marele cosmar al tuturor femeilor este celulita! Foarte multe dintre doamne sunt disperate nestiind cum sa scape de ea. Tratamente luate dupa ureche, creme vazute in cataloagele de infrumusetare, si, in final, nimic nu da roade. Inainte de toate trebuie sa aflam ce este, de fapt, celulita.

Celulita este o atrofiere a muschilor care sunt slabiti si nu mai functioneaza asa cum ar fi normal, iar in acel moment pielea se desprinde de ei formandu-se acea imagine inestetica pe care deja o stim cu totii.

Cremele anticelulita si solutiile minune nu actioneaza insa niciodata asa cum v-ati fi dorit, si asta o constata tot mai multe femei, si nu cele care apar la televizor facand reclame anumitor branduri.

Nici celebrele impachetari cu ciocolata sau alte creme nu sunt de mare folos. Singura solutie impotriva celulitei este sportul. Da, prin miscare veti remodela pielea inapoi pe muschi, acolo de unde s-a desprins, unde ii este de fapt locul. Iata mai jos un videoclip in care puteti invata ce exercitii sa faceti pentru a scapa de acest mare cosmar.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Frumusete

To Top