Connect with us

Revistateo.ro

(VIDEO). DOCUMENTARUL care ITI VA SCHIMBA VIATA!

Stiri

(VIDEO). DOCUMENTARUL care ITI VA SCHIMBA VIATA!

DOCUMENTARUL care ITI VA SCHIMBA VIATA!Debusolarea este probabil cea mai comuna caracateristica a omului modern, fapt pentru care ii este greu sa se adepteze vremurilor si sa se regaseasca pe sine atunci cand nu isi mai vede capul de nesiguranta zilei de maine si nereusitele care vin pe banda rulanta.

Totul insa depinde de noi, si nu, nu este un slogan pe care ti-l spune oricine doar pentru a te incuraja.

Dr. Wayne Dyer, scriitor de talie internationala, vorbeste exact despre aceasta problema a spiritualitatii umane. In documentarul „The Shift – Schimbarea”, se vorbeste despre schimbarea traita de fiecare persoana in propria sa modalitate. Acest film documentar iti arata cate lucruri gresite crezi despre viata si cum poti si tu sa privesti fiecare clipa mai profund, mai autentic, mai viu si mai multumit de sine.

Marile invataturi ale acestui documentar sunt legate de felul in care te poti redescoperi oriunde pe planeta. Lau Tzu, de pilda, ne reaminteste ca „fiinta isi are originea in nefiinta”, iar Iisus a spus-o si el in Noul Testament: „Spiritul este cel care da viata!”.

Cheia pentru a nu fi debusolat, este, asadar, sa ramai mereu in armonie deplina cu spiritul si sa ai grija de cine si ce anume te atasezi: acele lucruri te vor defini.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top