Connect with us

Revistateo.ro

VIDEO Doua trenuri s-au ciocnit in Germania. 8 morti si peste 150 de raniti

Stiri

VIDEO Doua trenuri s-au ciocnit in Germania. 8 morti si peste 150 de raniti

Doua trenuri s-au ciocnit in Germania marti dimineata. Accidentul feroviar s-a produs in regiunea Bavaria, pe distanta Holzkirchen – Rosenheim, in apropierea statiei de epurare de la Bad Aibling. Opt oameni au murit si circa 150 au fost raniti.


Mai multe forte de interventie au fost aduse la locul acestui accident de tren. Opt elicoptere precum si un mare numar de echipaje de salvare sunt concentrate in zona de interventie.

Cele doua trenuri care s-au ciocnit sunt ale companiei Meridian, care apartine cailor ferate bavareze (Bayerischen Oberlandbahn). Meridian a organizat intre timp transportul pe o linie ferata alternativa, precum si transbordare cu autobuze, pentru navetistii din zona.

Dintre cei circa 150 de raniti, 10 sunt in stare grava, a anuntat politia. Cel putin opt elicoptere transportau ranitii aflati in stare grava la spitalele din apropiere.

Trenurile s-au ciocnit frontal si mai multe vagoane au sarit de pe sine. Pentru un moment, nu se cunosc cauzele care au dus la producerea acestui accident.

CITESTE SI: A fost un INGER sau noroc pur? Ce a salvat un bebelus dintr-un accident infiorator?

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top