Connect with us

Revistateo.ro

VIDEO EMOTIONANT. Un caine se roaga inainte de culcare. Ce face dupa aceea

Inedit

VIDEO EMOTIONANT. Un caine se roaga inainte de culcare. Ce face dupa aceea

Puterea lui Dumnezeu este nemarginita. Tatal Ceresc iubeste toate fiintele pe care le-a creat, iar cine spune ca animalele trebuie tratate inferior oamenilor greseste mult. De fapt, videoclipul de mai jos ne va convinge o data pentru totdeauna ca animalele, cainii in cazul de fata, au suflet.

Un catel a fost filmat de stapanul sau inainte de culcare. Seara de seara, inainte sa se puna in pat, patrupedul spune o scurta rugaciune la capatul patului si abia apoi se pune la somn. Ce este si mai surprinzator e ca acest caine stie sa se inveleasca singur, ca un om mare.

CITESTE SI: Un caine talentat! Ii sopteste ceva patrupedului la ureche, iar apoi toata sala aplauda

CITESTE SI: O soferita a descoperit un caine intr-un sac de gunoi, in mijlocul drumului. Vezi cum arata patrupedul

Imaginile au fost vizionate de peste 92.000 de persoane pe Youtube si s-au viralizat pe retelele de socializare in scurt timp. Videoclipul cu simpaticul caine care se roaga a provocat o adevarata dezbatere in sectiunea de comentarii de la Youtube.

Videoclipul a starnit controverse

„Ateii sunt cei mai mizerabili oameni de pe planeta”, a scris revoltat user-ul cu numele Jerry Kautz. Altii au remarcat ‘talentul’ cainelui si sustin ca acesta e bine dresat, fapt pentru care a fost filmat.

„Nimeni nu pateste nimic daca spune o rugaciune inainte de culcare”, comenteaza un alt utilizator la videoclipul postat de wenner augustinus.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top