Connect with us

Revistateo.ro

refugiatii

Inedit

VIDEO: IMAGINILE DISPERARII! Vezi cum arata locul din care FUG refugiatii!

Vezi imagini cu locul ingrozitor de care toti refugiatii fug si iau calea Europei.

In materialul video realizat in Nordul Siriei sunt prezentate locurile cumplite afectate de razboi, din care refugiatii sirieni au fugit spre o viata mai buna.

Zeci de cladiri sunt distruse, oamenii si-au abandonat casele si au plecat din calea dezastrului. Acum au ramas doar orase goale.

Emiratele Arabe Unite (EAU) au declarat miercuri ca au alocat aproximativ 1,1 miliarde de dolari pentru a-i ajuta pe sirieni. EAU participa la coalitia, condusa de SUA, care intreprinde o campanie aeriana impotriva jihadistilor.

In Emiratele Arabe se afla in acest moment 243.324 de sirieni, dintre care 101.364 sositi de la inceputul conflictului in 2011. La sfarsitul lui august, peste patru milioane de sirieni isi parasisesera tara din cauza razboiului.

Refugiatii au luat calea Europei, unde au intampinat destul de multe probleme, iar Uniunea Europeana a trebuit sa decida cum sa distribuie sirienii pe suprafata intregului continent, caci ei au fost foarte atrasi de tarile dezvoltate din Vest si au fugit de statele mai putin dezvoltate.

Pe 22 septambrie va avea loc o sesiune extraordinara a Consiliului pentru Justitie si Afaceri Interne, care a va decide cum sa redistribuie refugiatii, caci statele Europeii nu au reusit sa gaseasca o solutie unanima.

Decizia Ungariei de a-si inchide frontierele cu Serbia este cea mai drastica masura care s-a luat de catre o tara UE pentru a opri valul de refugiati.

Reprezentantii ONU s-au declarat surprinsi de aceste masuri dure, iar reprezentantii Uniunii Europene au cerut respunsuri in legatura cu aceste hotarari.

Sursa foto: latimesblogs.latimes.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top