Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

VIDEO. Intalnirea unei fetite surde cu Mos Craciun

Noiembrie 2015, Cleveland (SUA). O fetita surda se apropie de Mos Craciun cu emotii cat cel mai mare brad impodobit din oras. Ce s-a intamplat dupa aceea este de-a dreptul emotionant.

Craciunul este pentru toti. Copiii cu probleme auditive se bucura si ei de Sarbatorile de iarna, chiar daca nu pot auzi colindele sau sunetul saniei cu zurgalai trasa de renii lui Mos Craciun.

Intr-un centru comercial din Cleveland, o fetita care nu aude s-a apropiat de cel mai ‘vanat’ personaj al momentului de catre toti copiii: Mos Craciun.

Fetita a mers la Mosu’ impreuna cu mama ei, insa cand batranul care imparte cadouri a intrebat-o ce vrea sa primeasca, micuta nu a stiut ce sa raspunda pentru ca nu a auzit. Mama fetei a intervenit explicandu-i Mosului ca papusica ei este surda. Mos Craciun nu a avut nicio problema si s-a adaptat imediat situatiei, aratand ca poate comunica foarte usor prin mimica si gesturi.

„Mosule, iarta-ma, dar ea nu poate vorbi foarte bine”, a intervenit mama copilei. Toti cei care au vazut videoclipul au comentat ca este unul din cele mai emotionante momente pe care l-au intalnit de Craciun.

CITESTE SI: VIDEO EMOTIONANT. Au gasit sub bradul de Craciun… un fratior! Reactia acestor surioare te lasa fara grai!

CITESTE SI: VIDEO EMOȚIONANT: Cadoul primit de la soția sa i-a schimbat complet viața!

CITESTE SI: VIDEO EMOȚIONANT. Cât de intens trăiește o fetiță desenele animate

„Cunosate limbajul surzilor?”, a intrebat Mos Craciun, la care mama fetei l-a lamurit sustinand ca stie lucruri despre animale si poate intelege, poate comunica prin gesturi.

Este, fara doar si poate, unul dintre cele mai emotionante videoclipuri. Nu e de mirare ca a strans mii de vizualizari pe Internet in doar cateva ore de la publicarea acestuia.

Sursa foto: Youtube.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top