Connect with us

Revistateo.ro

Julia Roberts a ajuns imaginea unui brand celebru

Stiri

VIDEO. Julia Roberts a ajuns imaginea unui brand celebru

Julia Roberts este una dintre cele mai carismatice actrițe de la Hollywood, care a știut cum să evolueze din punct de vedere profesional și a rămas și acum cunoscută pentru rolul de iubită a Americii, pentru personajele jucate în comedii romantice de neuitat precum „Pretty Woman”. Julia Roberts, pe lângă o actriță consacrată, este și simbolul unei personalități cu carismă și grație, care se remarcă prin frumusețe naturală.

Una dintre trăsăturile cele mai cunoscute ale actriței este zâmbetul. Tocmai datorită candorii ei, Julia Roberts a fost aleasă de celebrul brand italian Calzedonia, un punct de referință în modă pentru toată familia, cu o bogată colecție de șosete și dresuri pentru femeile glamour. Firma Calzedonia este prezentă și în România, începând cu mai 2011.

Julia Roberts apare într-o reclamă plin de magie a brandului, în care actrița realizează o călătorie în locuri diferite, prin Scoția, Franța (Paris) și Florența din Italia. Cel care s-a ocupat de spotul publicitar și a adus un plus de imaginea firmei și orașului Paris, introducând-o pe Julia Roberts în poveste, este Ago Panini.

„Este una dintre puținele stele ale cinematografiei universale care se apropie cel mai bine de ADN-ul brandului Calzedonia”, susține Panini justificând alegerea vedetei pentru imaginea firmei de îmbrăcăminte.

Julia Roberts nu duce lipsă de energie pozitivă și vitalitate, două elemente esențiale după care se ghidează casa de modă Calzedonia. Iată mai jos spotul publicitar în care putem admira o Julia Roberts radiantă și foarte… la modă!

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top