Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

VIDEO: La 96 de ani, acest bărbat a devenit SENZAȚIA INTERNETULUI!

La 96 de ani, un bărbat din Statele Unite ale Americii a reușit să cucerească un număr mare de oameni, prin intermediul Internetului.

Un studio muzical din Illinois a realizat un concurs de cantautori, la care participau toți cei care aveau talent de muzicieni, printre care și Fred, bărbatul de 96 de ani devenit super-star peste noapte. Organizatorii respectivului concurs primeau tot felul de videoclipuri pe YouTube, de la diverși participanți, însă niciodată nu și-ar fi imaginat că îl vor întâlni pe Fred Stobaugh.

CITEȘTE ȘI: CHARLIE CHARLIE, JOCUL DIAVOLULUI
Acesta a impresionat lumea compunând o melodie pentru soția sa de 75 de ani, care între timp a decedat, cu titlul „Oh, sweet Lorraine!” („O, dulce Lorraine!”). Bătrânul i-a câștigat inima directorului principal al acestui concurs și a decis să îi înregistreze piesa în mod gratuit.

Fred a trimis o scrisoare studioului muzical respectiv specificând în acele rânduri că nu este muzician de profesie și că gestul de a se înscrie la concurs a fost doar pentru ca lumea să o cunoască pe iubirea vieții sale, prin muzică.

Pentru înregistrarea melodiei compuse de Fred, studioul a apelat la vocea unui cântăreț profesionist, respectând însă versurile originale scrise de bătrân. Deși bărbatul de 96 de ani nu a câștigat acel concurs, a devenit o figură apreciată și urmărită pe Internet de mii de oameni.

„Oh, dulce Lorraine, mi-ar plăcea să recuperăm vechile timpuri”, sună o parte a melodiei scrise de Fred Stobaugh.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top