Connect with us

Revistateo.ro

Par & Coafuri

VIDEO. La ce serveste masca de par din cafea si ceai negru

MASCA DE PAR DIN CAFEA SI CEAI NEGRU. Un barbat priceput in ingrijirea parului vine cu niste sfaturi pe care orice femeie matura si-ar dori sa le stie. Pe canalul de Youtube LANDOiGELO a fost postat un videoclip esential pentru persoanele carora le dau batai de cap firele albe.

Incaruntirea este inevitabila pentru orice persoana, insa atunci cand firele albe apar inainte de vreme trebuie luate niste masuri. Iata ce truc nu stiai!

Fierbe ceai negru intr-o cana si adauga apoi in acest lichid doua linguri mari de cafea proaspata. Pune un tifon deasupra unui borcan in care va fi ‘depozitata’ masca speciala pentru parul carunt si strecoara amestecul de cafea cu ceai negru in acesta.

Pastreaza lichidul special in frigider timp de 4 zile dupa care vine timpul sa il folosesti pentru firele tale albe.

Foloseste o periuta in momentul in care aplici cafeaua cu ceau pe firele tale albe, de la radacina la fir. Stai asa vreme de 20 de minute, iar apoi limpezeste-ti parul cu apa calduta.

CITESTE SI: Iti smulgi firele albe? Faci CEA MAI MARE GRESEALA! Uite de ce

CITESTE SI: A aplicat coji de cartofi pe par si a scapat de firele de par albe!

Vei observa ca firele tale albe nu mai sunt la fel de accentuate ca inaintea aplicarii tratamentului. Cafeaua este cunoscuta pentru combaterea semnelor inaintarii in varsta. Iata alte doua masti speciale care contin cafea:

1. MASCA CU CAFEA SI OUA

Ai nevoie de doua galbenusuri, o lingura de zat de cafea si 2 linguri de apa calduta. Poti folosi si o lingurita de esenta de rom.

Bate bine galbenusurile si apoi adauga apa si esenta de rom. Zatul de cafea se pune la final. Daca vrei un plus de revigorare, adauga si cateva picaturi de ulei de masline.

2. MASCA CU CAFEA SI CACAO

Amesteca zatul de cafea cu putina cacao si ‘leaga-le’ cu doua linguri mari cu ulei de masline. Amesteca ingredientele pana obtii o pasta omogena si aplic-o pe parul uscat, de la radacina la varf.

Stai cu aceasta masca timp de 30 de minute pe cap, iar apoi clateste-ti parul cu apa calda sau otet de mere.

Sursa foto: Captura YouTube

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Par & Coafuri

To Top