Connect with us

Revistateo.ro

VIDEO. Madonna, ACUZATĂ că promovează SATANISMUL în cel mai nou videoclip

Stiri

VIDEO. Madonna, ACUZATĂ că promovează SATANISMUL în cel mai nou videoclip

Albumul „Rebel heart”, care va fi lansat de Madonna în luna martie, este plin de controverse. Foarte mulți internauți susțin că odată cu lansarea noului album al reginei muzicii pop s-a dezvăluit adevărata față a vedetei: aceasta nu face decât să promoveze satanismul, fiind o ”păpușă” a grupului ocult Illuminati.

Cel mai nou videoclip al Madonnei, al piesei „Living For love”, aduce în centrul atenției un personaj controversat: demonul. Artista este îmbrăcată în toreadoare, luptând împotriva mai multor bărbați cu capul acoperit și coarne de taur. Trupurile dansatorilor din videoclipul Madonnei sunt bine lucrate, însă capul este unul asemenea unui diavol.

CITEȘTE ȘI: MADONNA ÎȘI CERE SCUZE PENTRU NELSON MANDELA

Utilizatorul Mark Dice a analizat de-a fir a păr videoclipul Madonnei dezlegând simbolurile oculte care se regăsesc în acesta, cele mai vizibile fiind cruciulița pe care o poarăt Madonna la gât și coarnele masculilor ce dansează în clip. Nu e de mirare că apare această interpretare câtă vreme pe noul album al cântăreței există o piesă care se numește chiar Illuminati..

Recent, Madonna a declarat că știe cine sun adevărații Illuminati și că nu îi este frică de ei. Albumul „Rebel Heart” apare pe piață în luna martie.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top